advertise

Telefon Dual Sim Allview M6 Stark

Am primit zilele trecute un telefon mobil dual sim de la cei de la Allview pe care am de gand sa-l dau mai departe in urma unui concurs pe blog.

Telefonul este unul Allview M6 Stark negru nu face parte din categoria smartphone, este un telefon clasic care are abilitatea de a functiona simultan cu doua cartele sim.

Nu este un telefon scump, nici nu are facilitati deosebite… bluetooth, camera 1.3 MP, Wap 2.0. Zic eu strictul necesar.
Bateria are 950 mAh indeajuns pentru o functionare timp de 5 zile, cred.

Cele amintite mai sus ar fi plusurile, insa fireste ca telefonul are si niste minusuri. Cum eu am deja un telefon dual sim, am remarcat imediat.

Apelul de pe un sim s-au celalalt se realizeaza prin utilizarea a doua butoane…telefonul avand un mic buton inserat in tasta verde “de apel”. Era mai ok un buton de comutare intre cele doua simuri, tasta de apel ramanand clasica.

La introducerea cartelei sim in telefon, exista riscul de a nu o mai putea scoate…mi s-a intamplat mie si m-am chinuit ceva pentru a-mi recupera sim-ul din el. Telefonul pe care il am deja are niste mici fante, de unde pot sa imping simurile pentru a le scoate si e destul de usor si practic in schimb Allview nu are ba mai mult partea de la baza simului nu se poate avea contact nici vizual nici de alt fel cand simul este inserat in lacas.

Memoria interna a telefonul este neglijabila, aprox 50 kb deci daca vreti sa folositi camera foto, sa incercat media playerul e musai sa folositi un card de memorie.

Daca nu aveti treaba prea mult cu telefonul in afara scopului de a suna si a fi sunat si eventual SMS-uri, este un dispozitiv destul de practic si pretul il recomanda.

Tagged

15 thoughts on “Telefon Dual Sim Allview M6 Stark

      1. Sa dam like paginii de facebook si sa lasam un comment in care sa argumentam de ce avem nevoie de un dual sim. Cine vine cu cea mai strong motivatie, castiga premiul pus la bataie. 😀
        Nimic mai simplu.

  1. Telefoanele Android mai ales cele cu dual sim au luat o mare amploare in zilele noastre, si pana la urma sa fim seriosi parca fiecare dintre noi este intr-o oarecare masura dependent de internet, sa cauti ceva, sa vizualizezi un videoclip sau de ce nu sa vezi ce fac prietenii tai in fiecare zi sau unde se mai afla. Toate astea se pot face de pe un telefon cu Android, mai ales daca gasesti unul la un pret accesibil. De exemplu am gasit pe supertablete.ro telefoane cu Android la niste preturi destul de accesibile si o gama variata de produse pe care le recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published.