Ziua Romaniei in capitala

Dupa cum stiti, pe 1 Decembrie am fost in capitala Romaniei, Bucuresti… si nu puteam rata ocazia sa merg la parada de Ziua Nationala, care are loc in fiecare an la Arcul de Triumf.
Am fost placut impresionat sa vad ca metrourile care duceau spre statia Aviatorilor, erau arhipline…abia stateai in picioare, dar ne-am ingramadit ca niste buni patrioti cu gandul sa nu fim usurati de obiectele de prin buzunare.
Numarul participantilor la ceremonia de dedicata Zilei Nationale de la Arcul de Triumf a fost impresionant cel putin pentru mine.
Romanii sunt patrioti sau macar curiosi!
Am fost placut impresionat.

Am vazut avioane si elicoptere militare survoland cerul Bucurestiului, din cauza multimii, nu prea am vazut manifestatia terestra insa eu cred ca a meritat. Macar o data in viata am fost acolo.

Fireste ca au existat si momente care m-au dezamagit, era un grup… bine organizat pus pe “boicot” sau mai bine zis pe facut circ(a nu se confunda arta circului cu panarama ce o faceau astia).
N-am sa-mi zic parerea sincera pe care o am despre oamenii aia, fiindca probabil ar naste controverse si avand si o conotatie politica n-am ajunge la o concluzie.

La plecare am facut o poza cu un luptator din trupele speciale, care probabil si-ar da viata pentru cetatenii acestei tari! RESPECT!

Latest Comments
 1. Catalin

  A fost chiar fain..destul de cald, organizare buna si vinul fiert a curs din belsug πŸ˜€

  • Pato

   vin fiert mi-am facut singur :), organizarea o fi fost dar n-am stiut eu de ea… ca n-am vazut mai deloc parada.

   • Catalin

    Parada e printre putinele momente organizate aproape perfect..cred ca tocmai organizarea asta o face deosebita.

 2. Lilly

  ai avut stegulet?
  niciodata nu am participat la ceremonie, doar la artificii am fost πŸ™‚

 3. Ana Q.

  Vai, ai ajuns in Bucuresti si n-ai zis nimic?
  Rusinicaaa

 4. Vio

  “La plecare am facut o poza cu un luptator din trupele speciale, care probabil si-ar da viata pentru cetatenii acestei tari! ”

  Ar lua cateva vieti de cetatean inainte… dar nu mai conteaza asta, nu?

 5. Nice

  Am fost si eu impresionata de parada militara, si realmente dezgustata de acel grup venit sa “protesteze”. Lumea a venit in numar foarte mare pentru ca vremea a fost calduta, potrivita pentru o plimbare, pentru o iesire.

  • Pato

   πŸ™‚ da intradevar a fost foarte frumos afara de parada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: