Toamna la munte

Dupa cum stiti weekendul trecut am fost la munte, au fost doua zile si jumatate superbe de toamna, cu temperaturi ridicate, soare cald si … ati inteles ideea a fost frumos, nu dau prea mult din casa.
Am stat in Predeal, la Belvedere, hotel despre care voi scrie intr-un articol urmator.
M-am plimbat prin oras, este considerat orasul amplasat la cea mai inalta altitudine de pe teritoriul Romaniei din cate am inteles.

Predeal 1200

Am fost pe traseu pana la Cabana Trei Brazi, unde am servit o ciorba de burta relativ in regula si o bere calda, probabil nu vroiau sa racesc, proasta inspiratie sa servesti bere calda. Inteleg ca era foarte multa lume, dar totusi mai bine zici ca n-ai bere decat sa…ma opresc aici.

Am facut fotografii, am suprins sper cateva imagini frumoase cu toamna la munte:

Banuiesc ca le asteptati!

Latest Comments
 1. Ionut

  imaginile sunt frumoase, toamna este unu dintre anotimpurile mele preferate, imi place belsugul si abundenta de culori pe care aceasta ne-o aduce. celelalte anotimpe preferate sunt: iarna, primavara si vara πŸ˜›

  • Pato

   Astept si eu iarna, insa e interesanta in fotografii toamna πŸ˜€

 2. Zina

  Nicaieri si nicicand nu este mai frumoas decat toamna la munte. Frumoase fotografii, mai ales cele de la Trei brazi ! Ma bucur pentru tine ca ai avut o vreme atat de frumoasa in aceasta excursie.

  • Pato

   Si eu ma bucur, ca puteam prinde o perioada cu ploi…sa ma tina tintuit in camera de hotel.

 3. Petre

  Ultima imi place tare mult.

  • Pato

   Pai am lasat ce era mai bun la sfarsit πŸ˜€

 4. Nice

  Foarte frumos toamna la munte…regretele mele sunt si mai mari in aceste momente… Ultima fotografie e preferata mea. πŸ™‚ Pato, ce bine ti-a prins iesirea asta. Sa ne mai povestesti. πŸ™‚

  • Pato

   Pai am zis sa ramaneti cu un gust placut, la finalul articolului…ca un desert dupa masa :-p

 5. Tudor

  Frumoasa toamna pe acolo, parca o dam in altceva, mai degreba in primavara decat toamna dar tot e bine si incantatoar, sper sincer la iarna ne vei oferi poze la fel de blande insa pentru sezon.

  • Pato

   Pai nu stiu ce se va intampla la iarna, nu stiu daca voi mai vizita acea zona sau daca voi merge sau nu la munte. Cine stie…

 6. Aliceee traveler

  Preferata mea e penultima! πŸ™‚

  • Pato

   a mea e antepenultima cu cei doi indragostiti πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: