Viata

Sa nu raciti!

S-a incalzit de ceva vreme, cel putin prin partile astea unde a fost prapad cu gerul, viscolul si tonele de zapada…prin alte parti am inteles ca a fost iarna blanda.
Sfatul meu este sa aveti grija totusi cum va imbracati cand iesiti din casa, fiindca vremea este inselatoare chiar acum cand pare mai cald, cand este mai cald sunt cele mai mari sanse sa raciti sau sa contactati vreo “gripa”, nu de aia aviara ca nu mai e in “tendite” pentru 2014.

Vreau sa va zic asta fiindca conform unor studii, glumesc, din experienta personala am remarcat ca lumea se imbolnaveste cel mai repede si cel mai mult in perioada imediat urmatoare unor temperaturi scazute, cand vremea se imblanzeste… acum apar virozele respiratorii, tuse, raceli si gripe.

Va zic asta pentru a nu fi luati prin surprindere, la fel ca edilii cu “ninsorile in fiecare iarna”.

Mancati multe fructe si legume, beti ceaiuri si imbracati-va cu grija!

4 thoughts on “Sa nu raciti!

  1. Fructe si legume mananc, ceaiuri nu beau, dar de imbracat parca simt nevoia sa mai dau jos din cojoace. :)) Si pe la mine s-a incalzit simtitor iar eu sunt calita. Rar cand racesc…
    Apropos, azi aveam cea mai calda dimineata din ultimii 50 de ani. 🙂 Nice. 😀
    Multumim de sfat, Pato. Vom fi foarte prudenti. 😛

    1. Si eu am simtit, am inceput sa umblu in tricou :))..dar fireste cu geaca de iarna peste.
      Dar totusi trebuie sa fim prudenti, fiindca stim ca in aceasta perioada se intampla multe astfel de cazuri, mai ales mamicile care au copii mici trebuie sa fie atente 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.