Mos Nicolae, greseala anului trecut!

Nu stiu daca anul trecut, am postat o imagine cu ce primisem de la Mosu’, nu prea mai conteaza ideea e ca intr-unul din anii trecuti am facut-o si acea fotografie a atras multa invidie.
Vreo cateva saptamani am auzit vorbe despre cadourile mele, sincer va zic nu a fost placut…nu am de gand sa mai zic nici ce am primit cand ma intreaba lumea fiindca din experienta am inteles ca nu e bine. Nu a fost ca si o lauda, dar a asa a fost perceput…nu stiu cat ar conta pentru altii ca eu am primit n dulciuri si x caduri, incat sa produca vorbe de “duh”, de duh rau!

De aceea nu o voi mai face niciodata, chiar si apropiatii sunt predispusi sa te invidieze asa ca mai bine nu mai impartasesc nimic.
Din cauza asta nu imi place Coca Cola…prefer Pepsi fiindca nu trebuie sa-l impart cu nimeni! (glumesc) dar prefer Pepsi, o data la 2-3 luni cand beau si eu astfel de racoritoare.

Latest Comments
 1. Daniel

  De ce e pepsi negru?

  • Pato

   Pentru ca nu mai aveau alb, la aprozar 😀

 2. Jorjette

  Uneori e cea mai bună decizie – cum ai spus și în ultimul articol, e mai bine să rămâi într-un fel de anonimat 🙂 Ce-i al tău, e doar al tău :))

  • Pato

   Ei dar cateodata simti nevoia sa impartasesti bucuria :D, doar ca nu e corect inteleasa mereu. Poate nu te lauzi neaparat, dar asa se interpreteaza.

 3. Ciprian Lospa

  Interesant cadoul…si ce culoare avea avionul?

  • Pato

   argintiu, cu coada aurie!

 4. Nice

  Pai si atunci cum ramane cu spontaneitatea? Cum mai suntem noi insine daca ne reprimam sentimentele, dorintele, necesitatile? Chiar si acestea de a impartasi bucuriile cu ceilalti… De a spune ce avem pe suflet…
  Hm, si ce sa facem acum sa ne prefacem ca nu ne-am cumparat nimic, ca nu am primit nimic, ca suntem tristi si deprimati de teama ca ceilalti ne vor invidia pentru fericirea noastra?

  • Pato

   citisem
   “Societatea : fii tu insuti!
   Societaeta: nici chiar asa!”

 5. VASI le R

  Ai dreptate. Multe chestii pot să stârnească invidie, ironii şi alte aiureli ce nici n-ar trebui să existe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: