KFC Braila- este oficial!

>Celebrul lant de Fast Food KFC  va deschide un restaurant in Braila! Am primit confirmarea de la un reprezentat, pe blogul firmei. Locatia va fi in Mall Promenada, vizavi de cinematograful care urmeaza sa fie si el deschis. Cred ca brailenii asteptau de mult asa ceva fiindca, desi pare ciudat si sincer de caterinca, unii faceau “excursii” la McDonald’s din Galati. De acum ii vom vedea si noi pe vecinii nostri galateni  cum se inghesuie la celebrele “aripi picante”, la noi la mall!
Mie sincer mi se pare o prostie sa faci excursii la mall-uri sau la McDonald’s, dar am vazut ca si scolile organizeaza asa ceva. E penibil.

Sursa :http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/995459/Do+not+want+KFC/
Latest Comments
 1. coolnewz

  >dar voi Gogoasa Infuriata aveti la Braila?? πŸ™‚ Auzi, dar in gara Braila la baba Elvira se mai vinde rachiul? Cu kila?
  In orice caz, dupa KFC urmeaza la Braila, logic, ZARA! πŸ˜‰

 2. Invizibilul

  >Daca a nimerit orbul Braila , a nimerit si KFC !

  • lajd

   hai lasa-ma naibiiiiii in pace

 3. Gyerko Szabolcs-Laszlo

  >Daca scolile organizeaza "excursii" la mall-uri, atunci nu ma mir ce se spune despre invatamant. Ce sa facem? Cultura nu mai este la moda in zilele noastre.

 4. bucur

  >cultura = moda :))

 5. Zina

  >Scolile si McDonald's au o combinatie. Mc asigura transportul gratuit al copiilor la muzee, cu conditia ca la final sa fie adusi sa manance la ei. Scoala are avantajul ca reuseste sa duca copiii la muzee cu bani putini sau deloc (daca li se platesc si biletele de catre Mc), iar McDonald's isi asigura clienti si profit (copiii cheltuiesc pe mancare mult mai multi bani decat costa transportul si biletele la muzee). Viata nu e simpla !

 6. val33ntyn

  >off oare in Focsani cand or face ? πŸ™‚

 7. Pato Basil

  >@Zina : tu stii mai bine ca doar profesezi in mediul ala…dar nu stiu ce sa zic cand am fost noi tin minte ca am platit si transportul si biletul la muzeul national si la antipa asta prin clasa 3-a
  @valeentin:sincer nu cred

 8. anonim

  coolnewz sa stii ca zara sa deschis inaitea KFC-ului adica acum e deschisa zara in mall si aparent, KFC nu e:))

  • admin

   N-am auzit de Zara ce mai e si aia?

   • brailafever

    O biblioteca.

    • admin

     multumesc de informatie! totusi nu prea ii vad avizi de cultura pe cei care viziteaza mallurile fara sa bat niciun apropo ca si eu ma duc 1 data pe luna cel putin

     • brailafever

      Poate scrii si un articol despre asta. Am impresia ca e chiar prima biblioteca Zara din tara deschisa in mall. Stiu ca trebuia sa se deschida la Suceava dar vad ca au facut-o la Braila.

     • admin

      promit ca o sa ma interesez si poate o sa scriu un articol

  • Lulutz

   DA ,,zara ” aia nu e chiar zara e o panrama de magazin ..

 9. razvan

  cred ca sunteti cu capu. o simpla cautare pe google v-ar fi aratat ca ca zara este printre cele mai tari magazine de haine. si da. s-a deschis la noi la mall, dar este ca un second hand. ce nu s-a vandut prin bucuresti, s-a adus la braila :))

  • admin

   din pacate asa stiam si eu ca zara fac niste haine foarte scumpe… de unde faza cu libraria, bilblioteca nu stiu nici pe google n-am putut sa gasesc asta!

 10. stefy

  hai ca e tare asta cu zara :)))) tin sa zic ca in constanta la zara am vazut niste pantofiori de numai 24 de mil….si o rochie asortata pantofiorilor de 30 mil…e o ‘biblioteca’ scumpa tare πŸ™‚

  • admin

   pai si in bucuresti e la fel:) un sacou 200 de euro… dar cica e o fita sa ai prin bucuresti Zara! Aia pe acolo isi poarta etichetele la vedere ca sa se vada ca “ei e din aia grei!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: