Conturi in Elvetia…

Se spune ca cele mai secrete, mai mari, mai dubioase sunt conturile romanilor din Elvetia.
Politicieni, oameni de afaceri, hoti si curve si-au facut conturi de-a lungul vremii in cea mai bine cotata tara din punct de vedere financiar din istorie. Elvetia probabil are un patrimoniu, ce nu-i apartine mai mare decat ce inseamna fondul economic al Uniunii Europene.

Totul este foarte secret, invaluit in mister lucru ce lasa sa se nasca povesti, articole in presa si pe bloguri.

Dar defapt cei mai “smecheri” oameni ai momentului care au conturi in strainatate sunt bloggerii, fiindca Paypal este un fond cu mult mai mare cred decat orice banca din Elvetia. Sa ai cont pe paypal inseamna sa fii un adevarat mosier, posesori de domenii, in .ro si nu numai.

Bloggerilor le merge bine, aduna averi in Paypal pana se trezeste Ponta sau alt tampit. Ups… nu trebuia sa zic asta fiindca si eu ma numar printre potentialii vizati de o posibila “taxa” pe avere online.

Latest Comments
 1. Iulian G.

  Asta mai lipsea, să ni se impoziteze și banii din PayPal.

  De Payoneer nu știi nimic :D? Să-ți dau niște ponturi?

  • Marius

   Unde ai auzit-o si pe asta cu paypal!?

   • Pato

    in putul gandirii mele, era o ipoteza…

  • Pato

   astept in privat, si o deschidere de cont de 1000 euro de la tine!

   • Iulian G.

    Este o formă de a evita orice taxă posibilă în orice țară imposibilă. Însă să nu crezi că-i gratuită, și aici ți se ”taxează” în jur de 10% din venituri. Dacă-l folosești în alte țări unde moneda principală este dolarul american, atunci ”taxa” este ceva mai mică.

    • Pato

     Trebuie sa discutam :D, asta pare o forma de economie religiosa…ai auzit de zeciuiala?

 2. Zina

  Mde… Ceea ce văd că nu știi este că, de anul trecut, din iulie mi se pare, a apărut legea plății de impozite pentru banii câștigați din străinătate, inclusiv prin bloguri. Se plătește și retroactiv, așa că ai grijă ! Eu am plătit de m-a usturat, în primăvara asta…

  • Pato

   Cum asa? te-au gasit cu banuti de la google? hmmm ma pui pe ganduri fiindca eu n-am platit pana acum, dar am fost la finante acum ceva timp sa intreb daca am vreo datorie, daca apar la ei cu bani de dat si mi-a zis ca-s curat 😀

 3. Daniel

  Ei, cine are conturi in Elvetia nu-si pune problema impozitelor, nu?

  • Pato

   Ei lucreaza la nivel inalt, Elvetia este o entitate specialziata de spalare de bani la nivel global…un fel de gaura neagra a economiei mondiale, probabil proiectul ala de la CERN este cea mai mare spalare de bani din istorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: