Interested In Men and Women

“Interested In Men and Women” este o expresie care-mi provoaca deopotriva repulsie cat si interes…repulsie cand vad la un barbat, interes cand vad in descrierea profilului de facebook a vreunei domnisoare.
Ideea e aceeasi, e naspa dar femeia este frumoasa deci o femeie poate cauta frumusetea pe care nu o gaseste la un barbat(probabil). Dar nu e o scuza…

Chestia e urmatoarea, tot mai multe gagicute isi pun acest “atribut” de bisexualitate, public, pe facebook, doar pentru a atrage interes…fiindca in definitiv ele pot fi si virgine. A nu insemna ca trebuie sa fi facut ceva in viata sa-ti declari inclinatiile sexuale, desi poate nici n-ar trebui declarate ele tin de intimitatea fiecaruia.
Chestia e ca un “menage a trois” cu doua domnisoare, nu suna rau…si le mai tachinez pe domnite, cand le prind calcand “stramb”.

Ma gandesc ca, pentru a atrage atentia unii oameni sunt in stare de orice.

PS- anul asta sunt legale si cele nascute in ’96!

Latest Comments
 1. Coffee

  Pato, postarile tale incep sa aiba o tenta erotica. Chiar ti-ar prinde bine o muza, sau chiar doua.

  • Pato

   Doua, maxim sase! =))
   Acum radem glumim, dar n-ar trebui sa fie ceva intim? Acum fireste unii isi publica pe facebook viata personala, sau consider ca nu au una…nu mai au limita decentei.

  • Stefan Dumitrescu

   De asta cred ca se numeste blog personal, asta cred eu. Poate sa scriu orice doreste, despre orice, despre oricine. Da, sunt legale si cele din `96, dar parca cand vezi una, cu o mentalitate de aia idioata…

 2. dispecerul de serviciu

  Intotdeauna e mai fain cu 2 😀

  • Pato

   Asa se zice…dar totusi, mai rarut e mai “fainut”.

 3. Alexander

  Cred ca din aceeasi decenta n-ar trebui sa ne mai dam atat cu capul de pereti insultati de preferintele sexuale ale ALTORA.

  • Pato

   mi-am dat cu parerea, nu m-am dat cu capul de pereti si nici nu cred ca am deranjat pe cineva…daca s-a simtit careva deranjat n-are decat sa comenteze, exista dreptul la replica.

   • Alexander

    asta am si facut , intr-un mod mai cuminte decat cuvantul “repulsie” Avand in vedere ca asta e printre foaaarte putinele dati cand nu sunt de acord cu tine, sper sa nu te superi…prea mult 🙂

    • Pato

     N-am de ce, fiecare are dreptul la propria opinie…fiecare poate sa gandeasca pentru el. Ma bucur cand cineva o face 😀

 4. Andrei

  Intre doua nu te ploua, dar nici bine nu-ti e! 🙂

 5. coolnewz

  vorba unui prieten: double headed black rubber dildo with pink fur :))

 6. creve

  Nici nu vreau să mă gândesc de ce sunt în stare unii ca să iasă în evidență :))

 7. Alex

  Pato, am o super oferta pentru tine, ia vezi, poate ea e jumatatea ta..

  https://www.facebook.com/anna.nina.520

  • Pato

   Nu cred ca e ea, caut ceva mai feminin si care sa atraga atentia printr-un suras cald…nu prin sprancene “neinspirat” pensate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: