Cum se serveşte ciocolata?

Şi aici vorbim despre cum ne este servită în diverse locaţii ciocolata caldă şi vinul fiert.
Nu ştiu ce parere aveţi voi, dar eu nu vreau să beau ciocolata caldă dintr-un pahar de frape ori alte băuturi care se servesc reci, cu paiul.
Ciocolata caldă şi vinul fiert sunt lichide fierbinţi, e impropriu sa le beau cu ceva precum paiul…mie imi place sa sorb cate un pic băuturile de genul, dintr-o cană cu gura largă…o cană obisnuită!

Cu paiul nu faci decat sa-ţi frigi limba, şi să-ţi afectezi papilele gustative, fiindcă nu poti negocia altfel situaţia…sufli degeaba, că paiul ia lichidul fierbinte de la fundul paharului.

Aviz localurilor care nu ştiu cum să-şi comercializeze produsele şi îşi “accidentează” clienţii, ultima dată când am făcut gestul astă n-am mai simtit gustul mancării vreo 10 zile.

Latest Comments
 1. coolnewz

  si mie imi place sa sorb.
  cu zgomot! 😀

  • Pato

   cu zgomot doar vinul :)), ciocolata nu! si asa fac pofta multora..

   • Soferu'

    Daca nu faci pofta celor din jur este ca si cum bei degeaba, unde e chinul, unde e amuzamentul daca nu in sorbitul unei banele cani de ciocolota atunci unde?

    • Pato

     Asa este, dar trebuie sorbit cu simt de raspundere si bun simt :))

 2. Adi

  Ciocolata se serveste cu multa pofta. 🙂

 3. rivi

  eu mai am o problema.. cand vreau cioco calda, sa nu-mi dea budinca

  ps: afecteyi – typo din cauza tastaturi in Ro 🙂

  • Pato

   asta pana acum nu mi s-a intamplat, dar e drept ca spre exemplu astazi in yoobi a fost servit cu o ciocolata calda foarte buna si la cana, cum de altfel am specificat, de acum o sa-mi exprim dorintele cand fac comenzi pentru a nu ma trezi cu surprize neplacute 😀

 4. Alex Stan

  N-am mai auzit sa se bea ciocolata calda cu paiul.
  Oricum, prefer tabletele de ciocolata sau cremele de ciocolata gen fineti. Ah si ce pofta mi s-a facut :)).

  • Pato

   mi-a fost servita in vreo cateva randuri, si chiar in seara in care am scris articolul…nici n-am baut-o. Ultima data cand am baut cu paiul, n-am mai simtit gustul mancarii vreo 2-3 saptamani :((, foarte trist si aiurea. Nu mai zic ca daca vroiam sa sarut pe cineva nu simteam vreo placere :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: