Life Dot Enter Write a new story of your life

Stiti expresia “Punct si de la capat”? Cam despre asta e vorba, ieri am pus punct unei povesti din viata mea care zacea asa in nestire de prea mult timp si care nu-mi aducea niciun benefici, ba chiar numai deservicii fiindca nu ma afecta intr-un mod pozitiv.
Povestea este una personala asa ca n-am sa va povestesc ce, cum, cand, unde sau cu cine…fiindca nu asta conteaza. Ceea ce este importante este faptul ca am gasit puterea sau inteleptciunea necesara sa trec peste.
In trecut am incercat de cateva ori sa ma rup de poveste, dar fiindca tot mai pastram o mica legatura povestea incepea sa prinda iar contur si iar…dar nu avea nici un folos, niciodata!

Pentru a nu transforma mica poveste intr-un roman, sau cine stie poate un roman n-ar fi deajuns pentru ea am decis sa pun inchei povestea asa, fara nici un deznodamant. Poate ca e nedrept ce am facut, poate ca e incorect, poate ca nu gandesc in general asa… e prima oara, dar altfel n-aveam cum sa scap de ea decat rupandu-ma de orice ma lega de acea poveste.

E drept ca nu am sa uit niciodata probabil, dar trebuie sa trec peste fiindca povesti vor mai fi… poate unele frumoase.

De azi sunt un om mai bun in my life!

Latest Comments
 1. Nice

  Stii cum se spune, uneori trebuie sa rupi foaia, nu doar sa o intorci. Nu am idee despre ce poveste e vorba, dar conteaza ca ai reusit sa te desprinzi de ceva de nu iti facea bine. De ceva ce te tinea in loc. Acum ai tot viitorul inainte. E clar ca nu prea era in regula de vreme ce abia acum te consideri un om mai bun. Cred ca de azi poti rasufla usurat, iar sentimentul e minunat. πŸ™‚ Hai ca scriu in rime. :))

  • Pato

   Mai n-am regrete…am facut tot ce am putut sa fie bine, in privinta povestii mi-am calcat pe mandrie, am invatat ce-i rabdarea, da am invatat multe!

 2. Alexandru

  Si eu am fost in situatia ta, dar nu trebuie sa faci din chestia asta o tragedie, asa am crezut si eu la inceput insa cu trecerea timpului am constatat ca tot ce s-a intamplat nu merita atat haos. Omul din experiente si greseli invata .

  • Pato

   Vom vedea ce o sa fie pe viitor, dar o sa fie bine ca n-are cum altfel.

 3. Catalina

  o fosta iubita cu, care pastrai legatura de prietenie si de fiecare data simpla prietenie se transforma in poveste de iubire repetata pentru ea! as putea baga mana in foc ca despre asta este vorba! dat fiind ca speri ca vor urma alte povesti frumoase in viitor! si dat fiind ca ai rupt cu siguranta prietenia definitiv fiindca ai descoperit ca va faceati mai mult rau decat bine! sunt mama omida:))

  • Pato

   esti tare aproape dar nu-i asa! mai mult nu comentez…sunt chestii intime pe care nu le expun pe blog.

   • Catalina

    nici nu trebuie! fiecare cu viata lui! eu in schimb imi incercam talentul de ghicitoare:))

 4. Gabriel Ursan

  Cliseu: ce nu te omoara, te face mai puternic. De la mine: si pe tine si pe povestea ta.

  Enjoy the life!

  • Pato

   ” De la mine: si pe tine si pe povestea ta.” n-am inteles partea asta dar poate mi-o explici cand ne vedem la bere πŸ™‚

   • Gabriel Ursan

    Ma refeream ca te va face mai puternic si pe tine si pe povestea ta.

    • Pato

     Pai ce treaba mai are povestea ma cu mine acum :))? daca m-am dezis de ea

 5. Andera Y

  Subscriu la ce a spus Nice mai sus – uneori nu-i de ajuns sa intorci foaia. Trebuie s-o rupi. Traieste prezentul cum crezi mai bine. πŸ™‚
  Zi frumoasa sa ai!

  • Pato

   Pai cred ca asta am facut, dupa ce am intors foia pe o parte si pe alta in numeroase randuri…dar ce te faci daca “povestea” te bantuie :))?

 6. Colorbliss

  E foarte greu sa faci asta, sa pui punct definitiv. Eu recunosc, sunt teribila cand vine vorba de a incheia o poveste, mereu las loc de continuare – intr-un fel sau altul. Dar e bine sa stii cand e Sfarsitul, The End πŸ˜› Sa accepti asta si sa iti vezi de viata.
  E greu pe moment, dar pe termen lung iti va face bine.

  Ma bucur ca ai facut asta, nu are rost sa ne agatam de lucruri, oameni si povesti doar de dragul de a face asta, cand nu mai e nimic acolo, nimic pentru noi, nimic pentru ceilalti. Bravo! >:D<

  Stiu ca nu e usor. Sa tii minte ca un sfarsitul unei povesti lasa loc pentru inceputul alteia, mereu.

  • Pato

   E prima data cand fac asta, dar chiar nu mai putea… am lasat de mai multe ori loc de continuare dar nu-mi facea bine. Uneori trebuie sa poti sa stergi cu buretele.
   Acum daca va fi bine sau nu ramane de vazut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: