Cine se trezeste devreme, departe ajunge

“Cine se trezeste devreme, departe ajunge…” asa suna o veche zicala romaneasca, nu stiu de unde sau cand a aparut in cultura romaneasca insa cred ca toti dintre noi cunoastem expresia. Cum eu de vreo saptamana si ceva ma trezesc zic eu devreme sper sa ajung si departe, unde inca nu stiu nu mi-am stabilit inca destinatia clara ca timp si spatiu si o a treia dimensiune… insa pot crede ca am stabilite niste repere.
E adevarat ca daca te trezesti devreme ai parte de niste experiente pe care visul nu le poate dovedi. Spre exemplu intr-o dimineata plecand spre servici am intalnit o ceata in pe drumul dintre Braila si Galati( pe dig, pentru cunoscatori) de o taiai cu cutitul si tot la fel de densa ramanea, efectiv nu puteai vedea la 3-4 metri in fata. Abia se observa linia care delimita cele 2 benzi de circulatie a soselei.

In fiecare dimineata am parte de un spectacol minunat al naturii cand ajung la locul de munca( adica pe santier), de data asta mi-am permis sa impart cu voi experienta:

Aceste imagini imi fac diminetile placute si gandul ca voi ajunge departe… Oricum sa incepi asa ziua este un plus oricat de grea se asteapta a fi noua zi de munca.

Latest Comments
 1. Lilly

  cine se trezeste de dimineata nu doarme mult 🙂
  eu iubesc diminetiile 😛

  • Pato

   Asta este nu prea dorm mult desi am un somn in mine :D, dar iubesc viata o traiesc dormind?

 2. bani pe net

  In prima poza ai folosit blitul?

  • Pato

   Da a fost chiar prima fotografie realizata… nu a fost chiar voluntar dar mi-a placut contrastul, chiar daca claritatea lasa putin de dorit

 3. Adrian

  Saptamana asta de vacanta (mai bine zis cat a ramas din ea) are etichetata fiecare dimineata cu somn, cat mai mult somn.

  Pozele sunt foarte interesante. 🙂

  • Pato

   Eu, am iesit din vacanta de aproape 2 saptamani de acum… bine nu ma duc la scoala… dar tot ma duc undeva sa invat, deci pe undeva e la fel doar ca programul e mai aspru.

 4. Zina

  Ai toată dreptatea și mă bucur că știi să vezi partea frumoasă a lucrurilor. Alții se văicăresc că se scoală prea de dimineață și le e somn !
  Superbe imagini, ai parte de un spectacol minunat dimineața !

  • Pato

   Nu ca-i frumos sa mergi la munca? Nu este usor sa faci asta Zina insa asta fac multi si nu se plang, fireste ca nu mi-e usor fiindca e primul meu contact cu asemenea program dar ma descurc, ma adaptez, invat, imi doresc sa cunosc si sa aflu multe.

 5. Colorbliss

  Ce culori minunate!!! Imi pare bine ca te opresti in loc pentru a privi cerul. Oamenii mai uita de el 😛

  • Pato

   Pai eu incerc sa fiu atent la detaliile care imi fac frumoasa viata, fireste ca imi mai si scapa dar sper ca macar ce-i esential prind si eu din mers.

 6. Ioana K-Man

  Hei, sper sa ajungi departe, oriunde ar fi asta!

  • Pato

   Si eu sper, va tin la curent cu intinerariul urmat.

 7. Dorothea

  Foarte tare, Pato! Văd că tare bine îţi prieşte jobul prins acolo! 🙂

  • Pato

   Daaa maine o sa va arat ceva ce nu mi-a mai fost permis sa fac, supriza 😀 ! Avantajele jobului.

 8. vienela

  Asa arata si la Ploiesti cerul ieri dimineata, cand m-am trezit. Mi-am baut cafeaua cu ochii pe geam, admirand natura.

  • Pato

   🙂 noroc cu jobul ca altfel nu ma trezesc eu pentru rasarituri, prefer apusurile in general…nu la servici! 😀

 9. D-Petre

  Uite cum un peisaj, o fotografie te poate bine dispune pentru intreaga zi.

  • Pato

   Asa incep eu cu chef ziua, pana sa-l vad inca mai dorm pe mine :-p

 10. bani din foto

  Daca nu ai un dslr, imprumuta de la cineva unul, cu un obiectiv 15-35mm. Il pui pe un trepied si refaci pozele cu rasaritul de soarele si siluetele macaralelor. Daca ies perfecte poti scoate bani din asta (gasesti la mine pe blog cum). Ideal ar fi sa nu prinzi in cadru vreo reclama, nume de vapor etc si nici oameni la care sa li se recunoasca fata.

 11. Diana

  Minunate pozele… 🙂
  Spor la munca !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: