Pe scurt

Troia arde, imi mistuie inima.
Plec nu doar in Grecia, dar si in Turcia-Antalya-Izmir vreo 5 zile…karma.
In Grecia se pare ca lucrurile devin de poveste, cred ca ma asteapta o aventura de neuitat.
USA a facut o alegere istorica, prefer sa nu o comentez in profunzime. Nu sunt un ignorant, insa consider ca nu este natural iar constitutia ar trebui sa stabileasca niste norme naturale de convietuire.
Blogul este intr-o profunda hibernare, stiu asta, incerc uneori sa scriu articole dar cand pun mana pe tastatura ma opresc. Nu stiu de ce.
Ne auzim cu povesti, poze poate si clipuri din Turcia si Grecia, si cine stie ce alta tara…desi nu mai am concediu.

Latest Comments
 1. Andrada

  Vreau poze din Grecia! CU MANIFESTANȚI! Poate ne dau și nouă idei, pentru țara noastră… 😉

  • Pato

   Andrada te inteleg, dar saptamana trecuta am fost in turcia, unde am gasit niste oameni primitori si foarte pasnici. Weekendul viitor plec in Grecia, insa nu cred ca o sa trec prin centre universitare, implicit nu am sa am parte de manifestatii sper ca nici de greve ale ferryboaturilor fiindca, trebuie sa ajung pe o insula, si n-am de gand sa o fac inot!

 2. pardauro

  Aș vrea din nou să scrii mai des, cum scriai în anii trecuți.

  • Pato

   sincer si eu imi doresc, dar nu mai am timpul si energia din anii trecuti. Trebuie sa intelegi ca muncesc 8 ore am 45 de minunte pauza, fac 2 ore pe drum. iar cand am si master se ingroasa gluma in ziua aia.

  • Pato

   sincer si eu imi doresc, dar nu mai am timpul si energia din anii trecuti. Trebuie sa intelegi ca muncesc 8 ore am 45 de minunte pauza, fac 2 ore pe drum. iar cand am si master se ingroasa gluma in ziua aia.

 3. Colorbliss

  Patooo, mă bucur că ai reușit să vizitezi toate locurile alea! Sper că a fost o experiență plăcută sau, cel puțin, memorabilă 😀

  Te înțeleg perfect în legătură cu scrisul… Am avut și eu lungi perioade de ,,hibernare”, cum le-ai zis și tu. Eu pot să scriu doar când nu simt presiunea timpului… Sper să îți regăsești și tu ritmul și echilibrul.

  Până una-alta, aștept niște fotografii și impresii de călătorie 🙂

  • Pato

   Am adaugat cateva, dar am multe altele, sper sa am si timp sa le impartasesc cu voi!

 4. Danier

  Frumoase locuri…de neuitat, chiar ca o poveste. Lasa ca-ti revii tu Pato

  • Pato

   A fost frumos in Turcia! 😉 merita

 5. Zina

  Deși cam târziu, îți urez călătorie plăcută și concediu minunat ! Mă alătur celorlalți comentatori și aștept povestiri despre călătorie și fotografii din locurile pe care le-ai vizitat.

  Să ai zile frumoase, Vasile !

  • Pato

   Multumesc Zina, din pacate eram la munca cand mi-ai urat asta, adica ma aflam din nou in tara!

 6. Builders

  Foarte Frumos! Calatorie Placuta!

 7. Catalin

  Si eu am programat o escapada la greci prin august dar nu ma gandesc mai deloc la situatia curenta, tind sa cred ca se va rezolva..intr-un fel sau altul!
  Concediu placut!

  • Pato

   Trebuie sa fie bine, daca nici pentru turisti care vin cu bani in tara lor nu te comporti frumos atunci isi merita soarda de-a dreptul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: