Pato.ro inception in the past

Blogul in cauza, este un blog personal si totodata un blog generalist si de nisa…deja pare o shaorma cu de toate probabil. Dar el reprezinta toate aceste concepte intr-unul singur, reprezentand un proiect de tranzitie in ultimii 4 ani.

Alaturi de el si cu el am trecut de la anii de liceu, prin anii frumusi ai studentiei la ceea ce reprezinta viata “independenta” de salariat. Toate aceste aspecte s-au transpus si in modul in care am scris pe blog, o perioada, destul de activa adunand 1452 de articole publicate si 29713 comentarii aprobate.

Numeroase participari in campanii.

Si altele. In calitate de blogger am avut ocazia sa particip la multe evenimente, nu la fel de multe ca bloggerii din Bucuresti probabil dar prin intermediul lor am avut placerea sa cunosc numerosi oameni live, care imi erau familiari doar in online.

Nu pot spune unde sau cum ma vad peste 5-10 ani cu blogul, dar in vara lui 2015 se implinesc 5 ani de activitate si sunt sigur, ca voi mai scrie si in 2020 daca vom fi sanatosi. Ritmul a mai scazut, nu mai am timpul si energia din perioada facultatii, inca sunt intr-o perioada de tranzitie aflandu-ma in primele luni in campul muncii.

Sper sa reiau articolele cu privire la domeniul constructiilor navale, daca tot asta fac si imi place si am studiat.
Iar pe plan personal, voi scrie mereu cand voi simti nevoia sa o fac.
S-au intamplat atatea lucruri placute de cand am blog, incat face parte din viata mea si nu o sa ma despart niciodata de el.

Latest Comments
 1. Jorjette

  Never say never… 🙂 Poate peste vreo 20 de ani o sa se desparta el de tine, nu stii ce ne rezerva viitorul.

  • Pato

   n-are cum, doar daca ajunge Ponta presedinte, ne pune acciza pe blog!

   • Jorjette

    Poate n-o să mai avem acces la energie sau poate o să fie sfârșitul lumii – cine știe 🙂

    • Pato

     mi-e greu sa cred, dar este o teorie postapocaliptica 😀 ma gandesc ca vom gasi solutii sau vom muri incercand, asta daca n-am facut-o deja! =))

 2. Daniel

  Cineva m-a tras de urechi la faza cu blog generalist. Acuma e randul meu 😀 http://dexonline.ro:8080/definitie/generalist

  • Yamasha

   Sa fie sanatosi. Noi, bloggerii, am branduit termenul “generalist” 🙂

  • Pato

   Haide bre, fugi de aici. Sa se duca in medicina lui!

 3. Zina

  Felicitări pentru longevitate și mulți ani înainte ! Vei vedea că se vor alege singure temele predilecte, care vor configura profilul blogului, vrei-nu vrei ! 🙂

  • Pato

   Aniversarea este prin Iulie, dar multumesc! Asta a fost o nota personala 😀

 4. VASI le R

  Atât timp cât există dorinţa de a scrie, să „ne citim” şi-n 2020! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: