Luna plina in tara lui Dracula

Nu stiu de ce aparatul meu n-a vrut sa prinda nici o poza de calitate si am facut vreo 30, cu diferite setari. Oricum se spune ca atunci cand este luna plina, se petrec efecte stranii…varcolacii stau la panda, in partea intunecata a lunii si se pregatesc sa o manance in perioada ce urmeaza. Astfel energiile negative ce provin dinspre luna mi-au tulburat aparatul foto si n-am reusit sa realizez vreo fotografie mai “acatarii”!

fotografie stranie Luna Plina

Latest Comments
 1. Radu

  Din câte observ, ai probleme cu focalizarea probabil din cauza faptului că e prea întuneric. Am să-ți trimit eu o poză cu luna din seara asta, dacă dorești. Din păcate am pierdut eclipsa de la ora 22… mare mare păcat!

  • Pato

   da… nu focalizeaza dar nu inteleg de ce fiindca am setat pe ce avea nevoie dupa cunosintele mele limitate in ale fotografiei 🙁

 2. coolnewz/Ratatouille

  pai daca ai focalizat pe luna, adica la infinit, nu avea cum sa-ti apara in focus si cladirea respectiva. Care cladire, cred ca suntem de acord, este mult mai aproape decit luna 🙂

  • Pato

   Posibil sa fie o explicatie, si totusi cred ca mi-a tremurat mana fiindca in celelalte nici macar luna nu a iesit clara si cum mi-as fi dorit.

 3. Derscanu

  Malefica luna, a perturbat aparatul foto 🙂
  Parca e facuta cu telefonul mobil 0,3 MP.

  • Pato

   hei nu rade! S-a intamplat sa nu am mana buna de fotograf…macar am ochi 😀

 4. Ioana K-man

  Mai incearca, data viitoare insa foloseste trepied sau macar tine aparatul foto pe o suprafata tare si fara nicio inclinatie.
  Un timp de expunere lung si un aparat nemiscat ar trebui sa dea rezultate. Ce aparat ai folosit?

  • Pato

   canon a 2200, e drept ca imi cam tremura mainile :)), timpul de expunere l-am potrivit…

 5. Grig

  Cred ca ai avut obiectivul aburit. Poate de la diferenta de temperatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: