Lacomie este titlul cartii

Ieri am fost la BookLand Braila, targul de carte despre care tot va vorbeam si care a sponsorizat concursul din articolul precedent cu un premiu deja controversat.

M-am intalnit acolo cu Pavel Ionut ne-am invartit printre standuri. Am stat de vorba cu tinerii care raspundeau de acele “bijuterii culturale”.
Am achizitionat fiecare cate o carte, el parca ceva cu Hitler si eu “Lacomie ” scrisa de Elfriede Jelinek. Va spun sincer ca nu puteam sa ma intorc acasa de la un targ de carte cu mana goala si since m-a atras titlul, fiindca reprezinta oamenii oricarei societati… si oricarei culturi. Se pare ca autoare a publicat in 2004 bestsellerul “Pianista”… sunt foarte curios sa aflu continutul, cartii.

Va invit sa mergeti la targ, fiindca preturile sunt foarte accesibile si aproape toate volumele au discounturi generoase. O sa fiti uimiti sa gasiti volume pe care in librariile obisnuite sa le gasiti si cu 50-60% mai scumpe.

Toate fotografiile au fost realizate cu un canon a2200, de catre mine. Preluarea de imagini este permisa, doar daca mentionati sursa, adica pato.ro!

Latest Comments
 1. Ionut

  ma da de bere de ce nu zici nimic? =)) si nici de faptul ca eu am ales niste carti mai interesante 😛

  • admin

   pff n-am zis de Hitler? al tau… 🙂
   De bere asa e n-am zis dar apare in fotografia din articolul precedent alaturi de carte, am zis sa nu fac exces… de bauturi alcoolice la o chestie culturala!

   • Mădălina Mihalcea

    Păi, tocmai de aceea, Pato, trebuia să arăți că se pot împăca foarte bine. 😉

    • admin

     nu incerci sa castigi cartea? ca la cate semne de carte ai… ti-ar trebui o carte 😀

 2. Nice

  Astept cu mare interes recenzia cartii recent achizitionate de la targ. Interesante poze, ai surprins ce era mai…frumos. 😀

  • admin

   momentan m-am apucat sa cites Shosha… cartea care o dau premiu la concursul din articolul precedent, La care esti invitata sa participi!

   • Nice

    Merci mult, Pato. O sa studiez problema impreuna cu colegul meu. 😀

 3. Grig

  Alcoolul poate ajuta si la concepera operei de arta dar si la intelegerea ei! By Grig

  • admin

   sau mai degraba la interpretarea operei :D, fiindca am vazut atatea critici literare care ziceai ca oamenii aia au vazut paradisul niste chestii pe care eu nu le intelegeam… WTF… v-ati drogat? Ati baut ceva? 🙂

 4. George

  Super treabă! Să ne zici despre carte mai multe în viitor

 5. coolnewz / Ratatouille

  mai … ce ai pozat tu in poza 2?? 😀

  • admin

   cum sunt expuse standurile, vedere de perspectiva!?

 6. Mihai

  Si eu am fost la Bookland Braila. Preturile sunt cu adevarat mici iar cand spun mici ma refer la carti pornind de la 5 lei. Numarul de edituri este foarte mare iar varietatea bogata. O buna initiativa.Am pus si eu pe blog fotografi ide la eveniment. Ale mele sunt facute cu o camera Panasonic DCM 🙂

  • admin

   Dar nu ne-ai zis daca te-ai intors acasa cu vreun volum 🙂

 7. Bogdan

  cam pustiu pe-acolo. greu cu cartea. în rest foarte frumos din partea ta, deși prefer cărțile digitale 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: