Comentariile intrate in spam

Poate unii dintre voi se intreaba de ce nu le mai apar comentariile pe blog, de aceea ma simt raspunzator sa dau o explicatie.
Am instalat programul Akismet, care triaza comentariile…uneori/rareori alege ca mesajele care nu sunt spam, din diferite motive cunoscute doar de cei care au scris codul acestui plugin.

Ei bine, in ultima vreme se aduna cam 1500-3000 de comentarii in spam la 2-3 zile, nu am timp fizic sa verific daca prin cele 2000 de mesaje se afla 2-3 comentarii “reale”.
Nu este vina mea!

Posibil sa fi facut voi ceva cu adresa de email pe care o folositi sa comentati, ori ip-ul dar in general tine de adresa de email incercat sa o schimbati sa folositi o alta daca observati ca nu va apar comentariile publice.

Latest Comments
 1. Daniel

  Eu n-am probleme cu comentariile, deci nu te stresa. Totul e in regula 😀

  • Pato

   Tu esti un caz special, hatterii nu intra in spam 😀

 2. Iulian

  La mine e și mai nasol. S-ar putea să fi pierdut vreun mail trimis prin formularul de contact de pe blog pentru că Outlook.com mi le pune în același folder cu cele de la comentarii, folder pe care l-am golit acum câteva zile fără să mă uit în el pentru că răspunsesem deja la toate comentariile. Ooops… :))

 3. Yamasha

  Pentru cei care intra frecvent in spam le recomand sa citeasca asta: http://blog.chestiiutile.com/seo-2/scapa-de-spam-din-akismet.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: