Blogroll-ul de pe pato.ro

Dupa 2 zile de munca de Sisif am reusit sa  imi creez blogroll-ul din nou.

V-as fi recunoscator daca v-ati verifica singuri linkurile care se afla in footbar si pe urma ati modifica pe blogurile voastre patobasil.blogspot.com cu pato.ro . Va rog sa nu mai pastrati si domeniul free in blogroll-ul domneavoastra, fiindca am vazut ca unii le-au introdus pe amandoua. Le multumesc! Dar  dupa ce voi termina cu toate, blogspotul va fi intr-un fel sters.

Daca exista neclaritati sau mai stiu eu ce, sunteti rugati sa lasati un mesaj aici sau pe pagina de contact, iar cei care au modificat pe blogurile lor adresa sa lase o confirmare sa nu mai trebuiasca sa contactez eu chiar pe toata lumea.

Am renuntat la unele parteneriate mai ales la cele cu site-uri, care am observat acum ca m-au tepuit. Dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta si le-a crescut pagerankul, au renuntat sa mai linkeze spre mine desi eu o faceam in continuare. Asta m-a invatat ca in privinta site-urilor nu voi mai publica linkuri decat pe niste perioade determinate contra unor sume de bani. De asemenea am renuntat la unele parteneriate cu animiti bloggeri  fiindca nu vreau sa am bloguri in lista doar asa sa fie, daca nu ne citim nu mai vad rostul sa continuam.

In urmatoarele zile am sa ii contactez pe toti cei cu care am rupt parteneriatele pentru ai informa. Ii voi contacta si pe cei care nu au confirmat modificarea linkului din blogrolull lor.

Latest Comments
 1. Florin

  Am modificat link-ul pe blog la mine!

 2. Paul Roman

  Felicitari pentru mutare! 😀

 3. Pacatoasa

  Ti-ai uitat valiza.

  • admin

   hahha! Unde? Ce pretext haios, ca sa ma intorc nu?

 4. Nice

  Voi opera chiar acum modificarea in blogroll. 🙂

 5. z0meRo

  Acum modific si eu. 😀

 6. Zina

  Am verificat la tine si e bine. In blogrollul meu am schimbat din prima zi de existenta a noului tau site. Acum astept rapunsurile la interviu ! 🙂

 7. Mitzocul

  Pato, doresti sa faci LE si cu mine dupa ce imi mut blogul pe un nou host? (sper ca pana la ora 21:00 sa termin mutarea)

 8. Blogul Unui Motrean

  Poti sa ma adaugi si pe mine la blogroll 🙂 O sa fac si eu la randul meu acest lucru. Astept raspunsul tau!

 9. coolnewz

  eu tot nu pricep o treaba, scuzati-mi ignoranta 🙂
  De ce ii creste pagerank-ul site-ului X daca linkeaza catre Y?

  • admin

   eu stiu ca lui x ii creste PR-ul daca y,z si altii linkeaza spre el, nu daca x linkeaza spre ei… link exchange-ul e o cale de mijloc ambele site-uri linkeaza unul spre celalat. Nu stiu cat ajuta din punct de vedere al cresterii PR-ului!

 10. Val33ntyn

  Eu le aveam pe amandoua 🙂 Dar de ce sa il stergi cat poti face un redirect 301 la google si mai castigi si niste vizite 🙂

  • admin

   Eu nu am timpul necesar sa ma ocup de 2 bloguri simultan… prefer sa fac un lucru dar bun. Am importat continutul de pe vechiul google nu prea aproba continut duplicitar, asta ar fi o alta problema.

   • Val33ntyn

    Ma un redirect 301 inseamna ca oricine intra pe vechiul blog, pe oricare link va fi redirectionat pe domeniul nou. Astfel castigi niste vizite. Daca faci acest redirect google nu are treaba cu ce ai lasat in urma.

 11. Stefan Stoica

  Eu l-am modificat de cand am vazut ca ai zis ca renunti la blogspot.

 12. Gigi.Muschi

  Salut ti-am modificat si la mine link-ul, daca doresti sa ma adaugi si tu in blogroll ar fii perfect, respect Gigi.Muschi http://gigimuschi.blogspot.com/

 13. Satirikon

  Hey, dar la mine ai fost tot timpul…:(

  • admin

   ti se pare ca tu nu?

   • Satirikon

    Ba da, dar ma refeream ca acum chiar m-ai scos de tot 😐

 14. Concursuri Online

  Modificat …

 15. Tudor

  La mine e o problema: imi deschide blogul, dar il inlocuieste pe al tau. Recomand target blank

 16. Reclame Tv

  Am schimbat pe noul domeniu .ro

  • admin

   bine ca mi-ai spus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: