Doua propuneri de film pentru weekend

Pentru weekendul asta, desi pare a fi foarte frumos afara si ar fi bine sa profitati de acest lucru, fiindca este posibil sa fie ultimul weekend in care razele soarelui sa mai aiba puterea de a incalzi…unii poate vor alege sa se relaxeze, sa se odihneasca si pentru a trece timpul sa vada un film bun. Aici vin eu cu cele doua propuneri de filme bune, in viziunea mea fiindca le-am vazut pe amandoua si mi-au placut.

Sunt doua filme lansate in 2016 si ambele sunt inspirate din fapte reale, asta in din punctul meu de vedere sunt cele mai interesante fiindca nu de putine ori “Viata bate filmul”:

Propunerea de film numarul este Mr Church, o drama in care se pot regasi multi oameni ai vremurilor noastre. Filmul il are ca personaj principal pe celebrul “comediant” Eddie Murphy, are o nota de 7.7 pe IMDB si votul meu de incredere!

Al doilea film este Hands of Stone, un film ce evoca cariera unui celebru pugilist panamez care a devenit multiplu campion mondial. In distributia filmului ii veti regasi pe Robert De Niro si Usher(cantaretul). Este un film din categoria celor motivationale!

Latest Comments
 1. Claudiu

  Uite abia am terminat de vizionat filmul “Mr. Church”. O minunăție de film, mi-a plăcut foarte mult. Pe lângă elementul muzical ce ne leagă, jazzul, a reușit să transmită multă emoție. Cât despre Eddie Murphy, cred că e primul film în care l-am văzut într-un rol în care nu m-a făcut să râd datorită prostiilor ce le făcea, sau a unui caracter exploziv, ci datorită simplității lui, exact cum spunea ” sunt doar un om”!

  • Pato

   ma bucur ca te-au incantat propunerile mele. Sper sa revin cu ecranizari pe masura.

 2. Zina

  Nu știu dacă am să văd filmul cu Eddie Murphy, dar pe cel cu Robert de Niro sigur îl voi vedea, fiindcă îl socotesc unul dintre cei mai mari actori ai timpurilor noastre. Mulțumesc pentru recomandări! ☺

  • Pato

   Poate nu te atrage, dar pot sa jur ca ti s-ar potrivi, e o poveste care pe cat de simpla e pe atat de mult te atinge la suflet.

 3. Zina

  Crăciun fericit și un An Nou cu sănătate și bucurii! La mulți ani!

  • Pato

   Multumesc frumos Zina, imi cer scuze pentru intarziere

 4. Grig

  La Multi Ani!

  • Pato

   Multumesc frumos! imi cer scuze pentru intarzierea cu care iti raspund.

 5. Isa

  Cica anul asta, prin toamna va aparea primul trailer la Avatar 2

  • Pato

   Astept sa vad atunci, cred ca am scris un artico si cu ideea din avatar, care sa fim sinceri intr-o alta forma o traim in secolul 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: