Un nou mass

>Am primit cred ca al 10-lea mass despre carburant, revolta, miting, hotie, solidaritate, patriotism, romanism.

Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011: – acciza este de 467 EUR / tona – taxa de drum este de 125 EUR / tona – taxa de solidaritate (cate un cent / litru – motivul este acoperirea prejudiciului din urma falimentului Bancorex) adica 10 EUR / tona Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR /Tona (taxe si accize) Se adauga TVA de 24 % adica 233.28 EUR Totalul este de 1205.28 EUR/tona Un litru de benzina este 1.205 EUR (aproximativ 5.15 RON) Producatorul incaseaza 370 EUR/tona Statul incaseaza 835.28 EUR/tona ASA CA OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC,,,,DA MAI DEPARTE DACA ESTI ROMAN

 Pe langa harababura iscata cu sfatul de a cumpara numai de la o firma…pentru ca celelate sa scada pretul… Astfel fiecare va cumpara de la o alta si nimeni nu va fi afectat, nu este organizare!!! Azi se zice ca sa nu se mai cumpere, maine sa se cumpere doar de la una!

Latest Comments
 1. Bucur

  >corect i-ti dau dreptate.

 2. DannielPH

  >Ar fi o chestie ca sa vanda intre ele firmele si sa nu le afecteze deloc, si de ce as cumpara de la firma x cand imi place mai mult cum trage masina cu combustibil cumparat de la firma y?

 3. Anonymous

  >pff in primul rand hai sa fim seriosi ca nimeni nu o sa se alature protestului sau o sa fie foarte putini….in al doilea rand singurul lucru pe care ar trebui sa il facem este sa cumparam doar carburant din benzinarii…nimic alceva

 4. Gabi

  >Hai sa pornim de la premisa ca avem nevoie de carburant. Deci nu e alta solutie decat sa boicotati doar OMV-ul.
  Mai vreti alternative? Uite-aici:
  http://gabirotaru.blogspot.com/2011/01/cand-se-scumpeste-benzina.html

 5. Boogie

  >Fiecare sofer o sa cumpere benzina de unde ii place lui si de unde e mai de calitate. Este imposibil ca toti soferii sa cumpere numai de la o anumita firma.

 6. Cehy

  >Abia astept sa vad daca vor avea rezultate aceste proteste, desi nu cred.

 7. Bucur

  >Daca ar fi organizare buna ar iesi ceva,totul trebuie gandit bine

 8. Dani

  >Daca s-ar organiza lumea s-ar simti diferenta ! Eu zic sa alegem o benzinarie la care sa nu mai calce nici naiba. Sa vezi ce durere o sa fie pe capul lor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: