Braila-Galati, Muzica

Festivalul National de Folk Chira Chiralina 2013 – Braila

Se pare ca in Braila se intampla si lucruri frumoase, evenimente culturale deosebite precum iminentul Festival National de Folk “Chira Chiralina”.

A editie a Festivalului National de Folk  “Chira Chiralinta” organizat in Braila, are loc in perioada 1-3 noiembrie. Locatia aleasa pentru desfasurarea acestui eveniment cultural de anvergura este Casa Tineretului, cea de vis-a-vis de Primarie.

Fiecare zi de spectacol va incepe de la ora 18:00, pretul unui bilet am inteles ca este de 5 Ron, foarte modic in opinia mea. Aceste lucruri ar trebui sa ii faca pe braileni sa ia cu asalt sala de spectacol a Casei Tineretului din Braila fiindca este un eveniment cum rar mai intalnesc intr-un an de zile.

Sunt bucuros fiindca in Braila a inceput sa prinda radacini aceasta miscare artistica, iar evenimentele culturale nu ne ocolesc:
-GEORGE GRIGORIU: Festivalul International de Muzica Usoara
-Festivalul “Zile şi nopţi de Teatru la Brăila” organizat de Teatrul Maria Filotti
-Festivalul International de Folclor – Cantecul de dragoste de-a lungul Dunarii
-Festivalul International al Muzicilor Militare Braila

Cred ca o sa merg si eu maine in deschiderea Festivalului de Folk fiindca este un eveniment ce n-ar trebui ratat si fiindca vreau sa-l revad pe Make.

Cap de afis sunt urmatorii artisti, ei vor incheia probabil cele trei seri de spectacol:
– Radu Pietreanu
– Vasile Şeicaru
– Victor Socaciu

Pacat ca nu au putut sa-l aduca pe braileanul Nicu Alifantis.

Tagged ,

6 thoughts on “Festivalul National de Folk Chira Chiralina 2013 – Braila

  1. Pato de ce nu mai primesc newsletter de la tine? Mereu cand postai ceva eu primeam!!! Unde trebuie sa introduc adresa de email ca sa fiu in continuare abonata a blogului?? Si de ce nu ma mai aflu in baza de date:d? Asteptam mereu in casuta de email un semn si nu primeam nimic….pana in aceasta seara cand mi-am amintit si am intrat pe blogul tau sa verific daca mai postezi….e suficient sa bifez casuta de mai jos notify me onf new posts by email?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *