Maraton de carte

Cum sustin prin toate discutiile, initiativele si concretizarile de evenimente “misto” vin si se petrec in capitala tarii, Bucuresti. De acolo pleaca totul, acolo este creat un angrenaj care trage dupa el si provincia.

Spre exemplu acest articol il scriu pentru a prezenta o initiativa demna de laudat, eu i-as spune “maraton de carte” fiindca este un eveniment de anvergura…el se numeste “E coada la carte“.
Maine Editura Litera impreuna cu Ziarul Ring organizeaza un eveniment in fata librairiei Litera de pe Bd. Magheru nr. 8-10 (vizavi de hotelul Lido), incepand cu ora 17:00. La acest eveniment, fiecare persoana care va sta la coada va primi cate o carte gratuit si alte cadouri, deoarece evenimentul pune la bataie 5000 de carti gratuite.

Cele 5000 de cărți oferite în cadrul campaniei fac parte din colecțiile de ficțiune ale editurii (Premium, Nobel, Thriller, Bestseller International, Biblioteca pentru toți, Cartea de buzunar, Romanul de dragoste, Lady, Lira), colecțiile de călătorie (Cartoville), cărți practice sau pentru copii. citez din anuntul evenimentului pe facebook.
Asa ca maine dupa ce termini o saptamana intreaga de munca, ia-ti prietenii cu tine si relaxeaza-te la coada socializand in asteptarea “hranei culturale”!

1402862_10153312643830464_1491374261_o

Ai stat vreodata la coada, fara sa stii de ce? Esti roman…mi-ar place ca maine daca vezi coada asta, sa dovedesti ca esti roman!

Latest Comments
 1. Bucur

  Daca se ofera 5000 de biblii nu stiu cati s-ar fi inghesuit…

  • Pato

   mai nu stiu daca ofera si biblii, ca doar si aia e carte…cea mai comercializata carte din istorie 😀

 2. Grig

  Se vede că nu cunoști Bucureștiul. Cred că o să fie orice numa’ relaxare nu. Nu cred că nu vor exista persoane care să vadă în aceasta acțiune un mijloc de a-si rotunji veniturile. Nu trebuie să știi carte ca să o poți vinde.

  • Pato

   mai nu cred ca ar plange nimeni daca ar vinde-o DUPA ce a lecturat-o!

   • Grig

    Rasfoita ii scade valoarea 😉

    • Pato

     :)) ce gandire de bisnitar “avem” :))

 3. Domnul Costel

  O initiativa binevenita pentru studenti care vor prinde o felie de hartii pe care sa le devoreze inainte de culcare sau pe scarile caminului. E buna campania!

  • Pato

   cred ca este o initiativa binevenita pentru oricine! Cred ca niciodata nu va dauna culturii cuiva o carte citita, ba din contra…eu m-as duce chiar si pe vremea asta ploioasa, doar ca nu am cum.

 4. Alex Stan

  Foarte bune initiativele de genul, insa mai mult ca sigur jumatatea din cartile oferite nu vor fi citite. Presupun ca oamenii s-au dus in principiu pentru ca sunt gratuite.

  • Pato

   Asta e un gand trist deja, sa te duci doar pentru niste obiecte de decor al mobilierului…e penibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: