Manele pe telefon, la ce sunt bune?

Gabriel Ursan expune problema virusilor care ne afecteaza urechile in mijloacele de transport in comun sau pe strada… Da Gabi in Galati si Braila, cum banuiesc ca in toata tara exista paraziti care asculta pe difuzor muzica preferata(si nu ma refer numai la manele, ci la orice).

Mie personal cand imi suna telefonul nu stiu cum sa raspund mai repede, ca tonul meu de apel, “Dansa kuduro- Don Omar”, sa nu deranjeze pe cineva!

Dar am descoperit  acum vreun an de zile la ce sunt bune manelele pe telefon, sau cel putin o manea. Am avut o manea pe telefon o perioada, ciudat.
Care e ideea? Toate melodiile pe care le aveam in telefon nu reuseau sa ma mai trezeasca dimineata… asa ca ori imi deranjam colegii de camera, fiindca efectiv nu auzeam soneria( ma invatasem cu ea) ori o inchideam si adormeam la loc.
Eu fiind un tip punctual, plus ca nu lipsesc de la ore… a trebuit sa recurg la acest compromis. Sa ma trezesc pe ritmuri de manele, aveam o instrumentala care treazea toti mortii.

Deci chiar a functionat, din momentul in care incepea sa cante eram in picioare…fresh.
Deci sunt bune si manelele pe telefon la ceva, sperie somnul dulce!

Daca metoda conventionala de trezit nu reuseste, incercati pe ritmuri de manele!

Latest Comments
 1. Aniela Deby

  Sa sti ca ai dreptate:)))Daca tie ti-a reusit..cred ca voi incerca si eu:D:>:))

  • Pato

   pai melodiile care imi placeau nu mai aveau nici o sansa… asa ca am recurs la ceva care sa ma irite :))

   • Aniela Deby

    Inainte pe vremuri,imi placeau si mie manelele alea cand sufeream din dragoste=))erau chiar bune,unele..!Acum,sunt groaznice.:) Deci..chiar te irita la culme:D

    • Pato

     nu au fost genul mei preferat niciodata…dar au si ele rolul lor. Nici nu cred ca vor fi vreodata!

     • Aniela Deby

      Nu zic ca nu au,dar..nu mi se pare a fi muzica “ok”

 2. Nice

  Prefer sa intarzii la serviciu. 😀

  • Pato

   si mai zici ca esti capricorn? Rusine!!!
   A fost un compromis mic in raport cu cate am realizat :D( cine se trezeste devreme, departe ajunge!).

   • Aniela Deby

    Corect:))

    • Robert Stancu

     Concluzia articolului : cine se trezeste pe manele…ei bine nu va fi tocmai fericit de melodia care o aude dar macar se va trezi 😀

     • Pato

      tu ce ai alege 😀 sa te trezesti devreme si sa iti faci ce aveai de facut…in stilul asta? sau sa fii fudul, si sa pierzi multe pe motiv ca nu te-ai trezit!?

 3. Sunshine

  Si eu mi-am gasit soneria. Motorul unui elicopter in timp ce se ridica de pe sol. Horror! Never late!

  • Pato

   aaa pai aveau una de la Formula 1 cand schimbau rotile mecanicii 😀
   Ziceai ca mitraliaza… no chance! Dormeam si visam si frumos, ca eram Rambo sau ceva de genul.

 4. Zina

  Vasile, eu as fi o teroare pentru toti toata ziua daca m-as scula in sunet de manele. Pe mine trebuie sa ma trezeasca ceva placut, nicidecum ceva ce ma enerveaza la culme. Adevarul este si ca am somnul usor și, daca aud cel mai usor sunet, ma trezesc si nu mai adorm, deci n-am nevoie de mare taraboi la trezire.

  • Pato

   Mai sa sti ca nu aveam zile rele, in perioada cand am apelat la acest truc… ma trezea instantaneu, de la prima nota muzical :)), a doua deja era pe cale dar inchideam!

 5. Scraf

  Buna ideea cu manelele pe post de alarma. Eu am gasit una foarte misto pe Zedge. De acolo imi iau ringtone-uri si alarme 😀

  • Pato

   Sunt de parere ca uneori scopul scuza mijloacele…

 6. Jteph

  Eu aş risca să-mi trântesc telefonul de perete dacă aş auzi că-mi fredonează o manea la ureche. Eu ca şi alarmă folosesc un sunet puternic, repetativ care să mă scoată din starea de somnolenţă.

 7. Gabriel Ursan

  Prefer metoda convenţională! În ceea ce priveşte tonul tău de apel … no comment :)!

  • Pato

   nu-ti place “danza kuduro” :-p

 8. Sergiu

  nu`i rea ideea ta,dar mai stii era o vreme prin 2005 cand erau acele telefoane samsung de aveau o melodie numita alarma?era un fel de house enervant si la sfarsit ala tzipa `alarmaaa` ca un spaniol.Aia,prietene,la orice telefon,te trezea din morti:))

 9. Ştefan Stoica

  Eu sunt mai nostalgic așa, încă mă gândesc la old days, așa că am ca ton de apel RACLA-Care-i mișcarea, o melodie din perioada în care portoricanul de Connect-R nu descoperise în Bumți-bumpți-ul! Manelele… hm, ce să zic, să fiu cinic acum? Eu am crescut cu LA în urechi. Bine, pe vremea aia 3SE, Mafia și LA se vindeau pe aceleași casete, nu era rivalitatea între genuri :))

 10. Roxy's blog

  Prefer sa nu ma trezesc asa :))

 11. ionutz

  Eu am iphone si daca pun o manea in el imi explodeaza telefonul (la figurat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: