E frig si ploua, o vreme de… The Campaign

S-a racit brusc… zici ca vine iarna, saraca chiar se apropie cu pasi repezi de aceste meleaguri ca i-am simtit cu totii “raceala” pana in maduva oaselor de ieri.

Pe langa faptul ca e frig, lucru care nu m-ar deranja in mod normal si nici acum nu ma deranjeaza prea mult afara PLOUA! Este o vreme care iti taie tot cheful fie ca vrei sa iesi afara, sa stai in casa sa numeri banii sau sa faci copii… ei poate unele nu le taie chiar asa, unii considerand ploaia romantica( prefer ploile de vara pentru asta).

Ei bine eu mi-am petrecut timpul dormind, sau vizionand vreun film… ascultand muzica sau stand la povesti.
Ieri spre exemplu am vazut un film de comedie, se numeste The Campaign (Campania).

Filmul are ca subiect principal o cursa electorala, din Statele Unite ale Americii, pentru conducerea statului North Carolina (Carolina de Nord)…In cursa electorala se inscriu doi candidati un congresman american, cu experienta in lumea politica si un sef al unei companii foarte mici cu activitate in zona turismului.

Filmul este o comedie, tipic americana cu scenarii duse la extrem… dar nu departe de adevar. Spre exemplu dupa o conferinta in care se prezentau cei 2 candidati cei doi au intrat intr-o “batalie” pentru a pupa un bebelus, care saracul se alege cu un pumn in figura din partea congresmanului american( incident care daca nu ma insel s-a disputat intr-o campanie si prin Romania, daca sau nu presedintele a lovit un baietel – OTV a prelua cazul atunci).

Se ajunge la mizerii din partea candidatilor… unul se culca cu nevasta celuilalt si face un promo difuzat pe toate televiziunile, celalat il face pe fiul congresmanului sa ii zica tata.

Un film care arata mizeria din politica, cu zambetul pe buze…

Latest Comments
 1. Bucur

  seaman mult cu realitatea din pacate dar in forma funny :))

 2. Nice

  Trebuie sa gasesc si eu filmul asta, e pe gustul meu, singura modalitate de a savura politica si de a te relaxa intr-o dupa amiaza friguroasa de toamna.
  Adevarul e ca politica e un fel de tragi-comedie. Si ma refer exclusiv la tara noastra acum. Inca nu-mi pot da seama spre ce parte inclina balanta…

  • Pato

   E frumos tare filmul, e frumos sa-l vezi cu cineva, ca parca e aiurea sa razi singur :-p

   • Nice

    Aici ai mare dreptate, tu l-ai vazut la cinematograf cu prietenii?

    • Pato

     Nu, l-am vazut la camin :-p

 3. vienela

  Cred ca m-as plictisi de moarte la filmul asta. Nu ma atrag comediile, iar chestiile legate de politica ma fac sa ma enervez. Deci pas. πŸ˜‰

  • Pato

   Nici mie nu-mi plac comediile, iar politica la fel ca si pe tine ma lasa rece… dar filmul e cel putin dragut.

 4. Colorbliss

  Vad ca incepi sa te dai pe filme πŸ˜› Toamna o fi de vina, desigur.

  • Pato

   Da mai mai rasfat din cand in cand, cu cate un film in ultimul timp.

 5. elly weiss

  Nici eu nu ma uit la comedii decat foarte rar, la cate una care pare mai inteligenta. Bine, acum nu ma mai uit la nimic :))
  Sa stii ca ploaia e foarte buna, e necesara chiar de nu ne place. Nici mie nu-mi place dar trebuia sa ploua.

  • Pato

   normal ca este, am vazut cu totii ce seceta a fost asta vara πŸ™

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: