Cum stii ca ai castigat un concurs?

In ultima vreme lumea pica din ce in ce mai des in plasa inselatoriilor, mirajul castigului ii face pe oameni dese ori sa lase garda jos si sa nu mai gandeasca lucruri de baza.

Eu am avut sansa sa fiu atat norocosul castigator a unor concursuri online dar si organizator a unor concursuri aici pe blogul pato.ro, deci perspectiva mea este una putin mai mare decat a “musteriilor” care abia au auzit de concursuri online sau nu. Am castigat de la lucruri sa le zicem simbolice pana la premii mai importante.

De unde stii ca esti castigatorul unui concurs?
Vei fi anuntat printr-o metoda de contact…in functie de cum te-ai inscris in concurs:email, telefonic, am primit si mesaj pe facebook o data. N-am primit SMS niciodata!
De unde stii ca nu ai luat teapa?
Nimeni nu-ti va da nici un premiu daca tu n-ai nici cea mai mica legatura cu concursul. Daca nu te-ai inscris in concurs ar fi bine sa-ti revii chiar daca in SMS/email scrie ca ai castigat 50000 de euro, un telefon de ultima generatie.

Spre exemplu daca nu mi-ai citit blogul pato.ro niciodata nu o sa primesti vreodata un email din partea mea sa te instiintez ca ai castigat si sa-ti dau premiul( sa-ti cer adresa si datele pentru trimiterea coletului, daca e cazul).

Un concurs serios nu-ti cere bani!
Fie ca-l organizeaza un blogger mic sau o companie importanta si cunoscuta, daca esti anuntat ca ai castigat nu-ti revine sarcina decat sa-ti astepti premiul, fiindca cineva care se respecta si organizeaza un concurs serios se asigura ca toate cheltuielile ii intra in agenda. Eu unul n-as accepta nici sa castig ceva si sa platesc transportul… eu cand am organizat un concurs pe pato.ro m-am gandit la toate, inclusiv costurile de expeditie ca premiilor.

In caz ca sunteti anuntati ca ati castigat ceva, nu fiti slabi, asteptati putin sa va reveniti( daca e necesar chiar si o zi, doua) apoi contactati pentru detalii… nu trebuie sa platiti nimic!

Latest Comments
 1. Nice

  Apropos, Pato, n-ai mai organizat demult un concurs, nu ai nicio idee acum de sarbatori?
  Cat despre mine, nu prea ma tem, nici nu particip, nici nu doresc sa castig la astfel de concursuri. Am explicat eu mai demult pe blog ca m-am lasat de sportul asta. πŸ˜›

 2. Ana Q.

  Oh, cat lucram la call center aveam o multime de persoane care reclamau ca au castigat 10000 de euro de la vdf si ca vor banii in conditiile in care vdf nu organiza pe atunci niciun concurs cu premii.

  • Pato

   Da, primesc tot felul de sms-uri de la tepari… chiar si eu am primit intr-un timp destul de multe.

 3. D-Petre

  Astazi am fost anuntat telefonic ca am castigat un concurs si n-am prea crezut dar cand am ajubs la un calculator cu internet vestea buna s-a adeverit.

  • Pato

   Felicitari Petre! Ce ai castigat? sau e confidential… a venit Mosul ca ai fost cuminte!

   • D-Petre

    Nu e niciun secret … am castigat, la un concurs organizat de BlogalInitiative, doua perechi de blugi de pe superjeans.ro

    • Pato

     πŸ™‚ sa-i porti sanatos!
     A si in caz ca vrei sa citesti ceva, sau sa faci cadou o carte… vezi ca am un concurs in desfasurare πŸ™‚

 4. Bucur

  nu prea am timp sa ma bag la concursuri si nici chef sincer :))

 5. Tudor

  La mine atarna greu organizatorul & beneficiarul campaniei. Aveam o perioada in care participam doar pentru a le testa seriozitatea, dar m-am lasat din lipsa de timp.

  • Pato

   Atunci ma gandesc ca n-ai avea dubii sa participi la ultimul concurs lansat pe pato.ro πŸ˜€

 6. Yamasha

  Pai e simplu…din moment ce nu particip la concursuri, nu prea sunt sanse sa castig…

  • Pato

   Si asta e un adevar se incadreaza la “Nimeni nu-ti va da nici un premiu daca tu n-ai nici cea mai mica legatura cu concursul. ”

   Dar de ce nu participi πŸ˜€ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: