Concurs

Regulament pentru concursul “Pana del Pato 2012”

 

Art 1 Organizatorul concursului “Pana del Pato 2012”, este pato.ro.

Art 2 Durata evenimentului

Concursul “Pana del Pato 2012” se va imparti in 2 etape,  2-23 aprilie 2012 vor fi  primite si publicate guestposturile, urmand ca in perioada 24-29 aprilie 2012 sa fie analizate si notate de catre juriu.

Pe 30 aprilie vor fi anuntati castigatorii castigatorii concursului “Pana del Pato 2012”, organizat de pato.ro.

Art 3 Tipul concursului

Concursul este unul de creatie,  de tip guestpost, cititorii blogului pato.ro fiind invitati sa scrie un articol care sa abordeze cat mai interesant, creativ, inventive si de ce nu fantastic, avand ca subiect “apa”.

Articolele pot fi de tip articol, compunere libera, povestiri, poezii etc. Ex.: o compunere libera cu titlul “Terra fara apa”( este doar o idee demonstrativa, insa se pot aborda tot felul de idei)

Art 4 Conditii de participare

4.1 Vor fi considerati participanti concurentii care trimit email complet cu titlul/subiect “Concurs apa” la adresa patobasil[at]gmail[dot]com  , care sa contina nume, prenume  si un articol avand ca subiect “apa”.

4.2 Articolele trebuie sa aiba obligatoriu titlu;

4.3 Nu este permisa publicarea integrala a articolui pe alte domenii de pe internet!

*pentru a fi publicate articolele pe blogul pato.ro, ele trebuie sa aiba legatura cu subiectul “apa”, sa fie corect redactate din punct de vedere ortografic si sa aiba o exprimare corecta a frazelor in limba romana.

Art 5 Validarea participantilor

Concurentii valizi pentru castigarea premiilor concursului “Pana del Pato” sunt doar cei carora le-au fost publicate articolele de tip “guest post”, in cadrul blogului pato.ro si Bloggerii care au indeplinit si conditiile din ART 4.

*Fiecare articol validat va primi un replay fiind anuntat de acest lucru si va primi linkul corespunzator publicarii sale;

Art 6 Premiile

Premiile constau in 3 vouchere, in valoare totala de 600 RON(300Ron,200RON,100RON), ce pot fi folosite in magazinul online Emag:

Art 7 Jurizarea

7.1 Juriul este format din Pato, gazda concursului, Zina, autoarea de pe zinnaida.ro si lecturirecenzate.ro, Constantin in calitate de autor pe reclame-tv.ro si Denisa de pe pinguu.ro.

7.2 Membrii juriului nu pot participa in cadrul concursului, pentru castigarea premiilor!

7.3 Membrii juriului vor trebui sa noteze cu note intre 10 si 100(10 puncte din oficiu pentru ca ati trecut de validare), fiecare articol. Se vor aprecia in mod special originalitatea, inovativitatea, imaginatia si calitatea articolelor participante.

*notele juriului vor fi prezentate publicului pentru fiecare articol insa ele vor fi secrete, pentru a nu isca animozitati, nu se va sti cine ce a votat!

Art 8 Acordarea premiilor

8.1 Se  vor aduna punctajele dupa care se va face un clasament. Daca va exista egalitate, intre articole, vor fi luate in calcul pentru departajare, aici contand numarul de comentarii si like-uri  pe facebook , obtinute de articolele cu pricina.

Locul 1- voucher de 300 Ron

Locul 2- voucher  de 200 Ron

Locul 3- voucher de 100 Ron

8.2 Premiile vor fi predate prin intermediul adresei de email care a fost folosita pentru trimiterea articolelor (inscrierii in concurs).

Art 9. Confidentialitatea datelor

Datele personale furnizate vor fi folosite doar in scopul acestei campanii, nu vor fi divulgate sau instrainate!

Art 10. Imi rezerv dreptul, in cazul unei situatii neprevazute, de a decala cu 2-3 zile perioadele de anuntare a castigatorilor si/sau de acordare a premiilor. (Situatii neprevazute, insemnand  deplasari neasteptate dar obligatorii, boala etc), sau de a spori numarul premiilor in cazul in care vor aparea pe parcurs si alti sponsori.

Art 11. Puteti participa doar cu un singur articol!

Nu-mi mai ramane decat sa va urez succes si sa participati intr-un numar cat mai mare!

*Guestpost reprezinta acel articol care este dat spre publicare unui singur domeniu online(blog, forum, site etc.), articolul trebuie sa fie original adica sa nu mai fie publicat in alta parte pe internet sau publicatii clasice(carti, reviste etc) si nici sa nu mai fie dat spre publicare altor persone. El va fi publicat doar pe pato.ro va contine numele dumneavoastra, deci va va fi acordata toata recunoasterea dumneavoastra si nu autorului blogului pe care este publicat!

1 thought on “Concurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.