Tratamente faciale gratuite la aBeauty

Duminica am iesit in oras si din intamplare am vazut un spot publicitar in square-ul din fata primariei, defapt pe fatada restaurantului Pomodoro… despre aBeauty Clinique Galati.

Tot atunci mi-am adus aminte ca am vazut pe blogul personal a lui Gabriel Ursan niste oferte de nerefuzat, pe care trebuie sa le imparatasesc cu cititorii mei de pe plan regional, din  zona Braila – Galati.

Maine la aBeauty clinique Galati veti putea beneficia de gratuitate la tratamentele faciale in caz ca sunteti deja clienti sau de reducere de 50% in cazul in care va hotarati sa deveniti. Reduceri substantiale, de care ar trebui sa profitati! Tratamentele de care puteti beneficia in aceasta oferta sunt prezentate, pe site-ul clinicii noninvazive aBeauty.
Pentru programări și informații suplimentare puteți trimite un email la galati @ abeauty . ro sau puteți suna direct la 0748884160.

 

Daca tot suntem aici, ar fi bine sa va amintesc ca aBeauty desfasoara un concurs avand premii in valoare totala de 5.589 Ron, constand in tratamente de slabire rapida prin criolipoliza si tratamente de intindere si intinerire a pielii cu eTwo Sublime prin radiofrecventa si infrarosu.

Premii concurs aBeauty clinique
Premiul 1: 3 x sedinte de slabire rapidă prin criolipoliza
Premiul 2: 3 x sedinte de tratament facial profesional de întinerire cu eTwo Sublime
Premiul 3: 1 x sedintă de tratament facial profesional de întinerire cu eTwo Sublime

Pentru a participa te invit sa citesti articolul lui Gabriel, dedicat acestui concurs, click aici!

Latest Comments
 1. Aliceee traveler

  Daca as fi din Galati m-as duce AZI!!!

  • Pato

   Gabriel cred ca te asteapta :)!

  • Gabriel Ursan

   Te aștept cu drag :). Cafeaua is on me 🙂

   • Pato

    cum de altfel ii ziceam si eu 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: