Pauza de masa

Salariat fiind de la 1 septembrie, anul in curs, ma bucur in fiecare zi de putin timp pentru mine si anume in pauza de masa, care este de 45 de minunte. Un timp relativ…scurt si de durata depinde la ce te raportezi.
Pentru un tip clasic ce lucreaza intr-unul din birourile unei multinationale poate parea enorm, avand timp sa traga si un pui de somn. Dar pentru unul dintre angajatii mei poate parea scurt, fiindca e posibil sa-i ia 10 minunte doar sa se dea jos de pe vapor si 5 minunte ca sa ajunga la sala de mese, alte 10 minunte sa se intoarca la postul de lucru la finalizarea pauzei de masa.
Pentru mine este un timp rezonabil, chiar daca ma prinde “goarna” in capatul santierului fiindca am timp sa ajung la cantina unde am inceput sa-mi servesc masa in mod regulat, masa adusa in sistem de catering.

Problema cu care ma confrunt este, ca nu este foarte diversificata si unele meniuri nu ma atrag foarte mult asta dupa ce am incercat cam tot ce serveau. Unele imi, plac altele nu.
Iar masa de pranz ca si cea de dimineata este foarte importanta pentru sanatatea unui om, iar eu pun mare pret pe asta.
Caut alternative, de acasa nu prea ma incanta sa vin cu ciorba si mancare gatita…si nici nu vreau sa mananc “uscaturi” zi de zi, fiindca nu e in perspectiva mea un obicei sanatos.

food snak time

In primavara am descoperit un sistem foarte bun ce reuneste mai multe firme ce ofera sistem de catering si se numeste foodpanda.ro, dar este bine dezvoltat in capitala dupa cum am scris in articolul despre Bucuresti dar in provincie nu este foarte diversificat sau chiar inexistent.
M-ar incanta sa se implementeze mai bine un astfel de sistem in Galati spre exemplu, el exista dar din cate observ as putea avea acces ca si client la doar cateva optiuni: pizzerii iar eu imi doresc sa mananc ciorba si mancare gatita. E drept ca din cand in cand ma pot rasfata si cu o pizza dar nu zi de zi.
In Braila lipseste cu desavarsire, dar nu lucrez la Braila iar acasa nu prea ies sa mananc in oras, deci nu ma afecteaza prea mult pe mine…nu stiu in ce masura pe cei care lucreaza in oras.

Sfatul meu este sa se extinda si spre provincie, chiar daca pe moment nu prezinta interes…oamenii nu sunt deschisi spre sistemul de catering, inca. Vor fi pe viitor si e bine sa castige piata sa-si creeze o clientela.

Ma bucur ca au implementat aplicatii pentru mobil(Android- Google Play si iOS-iTunes, fiindca eu la job nu am acces la internet decat in pauza de masa, iar comanda banuiesc ca nu as putea-o plasa cu cateva zile inainte.

O campanie: BlogPoint

Latest Comments
  1. Daniel H.

    Iti iei nevasta si ai rezolvat treaba mancarii. 😀

    • Pato

      Nu-i asa simplu, tie iti da femeia pachet la munca?

      • Yamasha

        noi mancam amandoi la munca 😀

        • Pato

          Voi doi? sau noi doi ?:D

  2. BD

    Ciorba de acasa nu poti sa iei, dar o salata de cruditati, un beuf sau altceva de genul… merge. Macar 1-2 zile pe saptamana daca bagi ceva “gatit”, nu o sa ti se mai para asa ingrozitoare “uscaturile”.

    • Pato

      Nu stiu ce sa zic, dar eu nu mananc ciorba la ora 18:00 :D, desi sunt persoane care mananca si la 7:00 am!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: