Bataie de joc in Braila

Mai nu ma iau de ceva care este nou, nu-i nimic incendiar sau de avanpremiera dar nu ma pot sa tac.

“Rahatul” ala de pe faleza, este de un prost gust incredibil. Cum sa permiti unor “tembeli” asa zisi artisti norvegieni sau ce naiba(cetateni cu drepturi) sa-si bata joc intr-un asemenea hal de un punct cheie al orasului.

Deci, daca constructia aia odioasa, care arata fix ca un “rahat cu mot” pe un platou de argint la o masa de soi…se poate numi arta, eu ma las de mers pe jos. Arta o fi abstracta, poate nu o inteleg…dar stiu ca arta reprezinta frumosul.
Ce Doamne iarta-ma e frumos in constructia aia pentru a fi plasata in locatia aia? Aici ma adresez edililor locali…degeaba oricum!

Ok, vrei sa omagiezi perioada postdecembrista dar fa domnule o opera de arta, ce au facut puslamalele astea europene e bataie de joc la adresa brailenilor. Dar nimeni nu face nimic, ne complacem.
Pozitia e odioasa, nu mai zic ca n-are nici un simt estetic. Da frate ia-o de acolo si du-o intr-un muzeu din Norvegia sau planteaz-o intr-un giratoriu din tara lor!…dar nu in Romania.

Bataie de joc in Braila

Bataie de joc in Braila

De Acapulco n-am cuvinte, unde duduie “maneaua” ca un imn local…transmitand un mesaj fin, cetatenilor si turistilor despre acest oras.

Latest Comments
 1. Zina

  Să nu-mi spui că aia din poză e un monument… 🙁

  Oricum, tot e mai bine decât statuia lui Traian în pielea goală, cu lupoaica în brațe… http://metropotam.ro/Locuri-de-vizitat/Statuia-Traian-si-Lupoaica-de-pe-treptele-Muzeului-National-de-Istorie-art1002368086/

  Săptămână bună, Vasile! Nu te necăji, e plină țara de tâmpiți!

  • Pato

   Ba chiar ala este monumentul… de prostie!

 2. alex

  am fost in braila recent si m am speriat de strazile care sunt , mi am rupt masina in 2 ….”monumentu” acela e ultima problema

 3. Grig

  Ar trebui să aflăm câți bani a costat garajul ăla cocoțat pe patru fiare … poate s-ar fi reparat câteva străzi cu acei bani.

  • Pato

   Banuiesc ca sunt ascunse aceste informatii prin “analele” unor institutii :D, nu cred ca mai patrunde nimeni acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: