Shaorma de la Dristor kebab

Ma uitam pe fotografii, in dimineata asta, si am dat de cele pe care le-am facut de 1 decembrie, cand am ajuns in Bucuresti. Printre altele am gasit si fotografia cu Shaormeria Dristor Budapesta, despre care auzisem multe povesti…toata lumea sustinea ca e raiul shaormelor asa ca mi-am impus sa ajung sa cumpar shaorma de la Dristor Kebab din Bucuresti.

Pe toata lumea pe care auzeam vorbind de shaorma, Dristor era un punct de referinta… auzisem chiar povesti cum unii strabateau sute de kilometri pentru a manca doar o shaorma de la Dristor, in capitala dupa care se intorceau acasa.

Am fost la Dristor, am comandat shorma, am mancat si sincer n-am ramas surprins cu nimic, poate doar pretul(cam mare)… trebuia sa cer ceva anume? Adica nu m-a impresionat cu absolut nimic!

Raiul shaormelor, pentru mine, ramane satul de vacanta din Mamaia in plin sezon.

Mit spulberat!

Trebuia sa comand o anumita combinatie? Pot sa mai incerc, cand mai ajung prin Bucuresti, fiindca nu pun eticheta asa usor.

Shaormeria Dristor

Latest Comments
  1. Catalina

    eu nu mananc oricum shaorma de nicaieri, e o mancare nesanatoasa si mie de obicei nu prea imi plac amestecaturile:(

    • Pato

      ei si eu mananc maxim una pe luna…

  2. O fată

    Eu stau aproape de minunatul punct de referinta al acestui rai turcesc, am fost curioasa sa mananc si eu saorma si ia ghiceste? nici nu-mi place si imi mai si face rau,dece nuuuuuuuuuu.

    • Pato

      Acum am citit articolul de la tine de pe blog, hmmm depinde mi-e nu-mi displace dar nici n-as manca zilnic. Nu renunt la ciorbe pentru nimic in lumea 😀

  3. carmen

    Am comentat…dar comentariul a fugit?! 🙁 – daca e duplicat, unul te rog sa il stergi

    Sa incerci in Gl in statia de autobuz in apropierea tiganilor cu flori, au acolo si ayran si alte chestii interesante insa sosul picant e genial.
    In Bucuresti nu am fost tentata sa incerc, desi am auzit laude din diverse parti.
    Am fost tentata la mare sa rontai una si la scurt timp dupa mi s-a facut rau, de atunci privesc cu ochi vicleni locatiile, macar in orasul meu daca patesc ceva, am cui sa reclam….

    • Pato

      A intrat la spam, cred ca am mancat o shaorma de acolo… langa statia de taxi din tiglina?
      Sincer ayran-ul ala stinge insa nu prea imi place.

      • Gabriel Ursan

        Da, e shaorma de la BBQ House, chiar langa florarii din Tiglina. E foarte buna. Au clasicul pui, dar si vita sau combinatie intre pui si vita.

        Plus de asta, sosurile pe care le folosesc acolo sunt de calitate net superiora fata de tot ce gasesti in Galati.

        Poate am sa scriu si un articol despre ei candva pe blog :).

        • Pato

          cred ca toti 3 vorbim despre acelasi lucru 😀

          • carmen

            Ayranul ala nu e interesant ptr ca noi ne-am obisnuit de mici cu iaurt simplu, ori cel putin ptr mine, dar e musai de incercat macar o data.
            La Braila aveti ceva bun, in acest sens?

          • Pato

            sunt scumpe si nici nu-s chiar bune… plus ca acasa nu cumpara shaorma :)).

  4. dirtman

    Numa’ la noi, romanii, gasesti shaorma cu de toate :)) (shaorma with everything :)) )

    • Pato

      pai la arabi se face in general din carne de oaie si nu vezi cartofi prajiti… la greci exista ceva asemanator numit “pita” dar tot asa n-are cartofi prajiti.

  5. Alex Stan

    De obicei mananc shaorma facuta in casa pentru ca mi se pare cea mai buna. Deci nu as putea recomanda alta. 😉

    • Pato

      Stii sa faci Shaorma? Acum depinde si de sosuri, daca cer cu sos picant si nu e picant apoi a pierdut din start respectul meu. 🙁

      • Alex Stan

        Hey:)) nu am zis ca stiu sa fac shaorma, am zis ca-mi place cea facuta in casa;) Dar, daca stau sa ma gandesc mai bine, am vazut de atatea ori cum se face, incat cred ca as putea improviza una, daca ar fi nevoie.

        • Pato

          Stie mamica? Bravo tie… mama nu mi-ar face, nu-i de acord cu mancarea tip fast-food.

  6. Iulian

    eu mananc 1 la 2 zile

    • Pato

      Nu-i chiar sanatos… dar asa am auzit ca fac studentii din regie 😀

  7. Ana Q.

    Cred ca acum cativa ani am mancat si eu pentru prima si ultima data shaorma de la Dristor si nu, nici pe mine nu m-a dat pe spate, dar asta poate pentru ca nici nu-s mare amatoare de saorme.

    • Pato

      Mai nu cred ca e justificat pretul, in rest e shaorma ca peste tot si chiar nu a iesit cu nimic in fata.
      Gen la shaormeriile din regie e mult mai ieftina…

  8. Lucian

    Mai bine iti faci shaorma acasa si te injuri singur daca nu a iesit buna:))

    • Pato

      eu nu prea injur… cu atat mai putin pe mine, ca am calitati de master chef :)). Daca as face eu shaorma acasa, ar iesi tare ciudata ca eu i-as pune si branza :))

  9. Colorbliss

    Mie îmi place o singură shaorma, dar la farfurie, făcută în mall, dar și aia doar când sunt pe tură doi tipi :)) Când lucrează ei doi, iese excelent. Când sunt ceilalți… mai bine nu. Oricum, mănânc foarte rar.
    Doar în perioada în care am lucrat în mall, anul trecut, în scurta-mi pauză, mă obișnuisem cu fast-food. Dar am depășit momentul :))

    • Pato

      Eu mai sa stii ca e posibil si asta… cand are pasiune cand face ceva de mancare se observa. Fix asta am observat-o si eu, mai mananc de la un fast food din apropiere si cand e o tanti, desi foloseste aceleasi ingrediente dar se vede ca pregateste mancarea cu zambetul pe buze… pe gand cealata nu inspira nimic.
      Poate mancam o shaorma de care amintesti, cand ajung in cluj sa am un termen de comparatie cu cea de la Dristor :).

      • Colorbliss

        Când sunt tipii ăștia pe tură ingredientele sunt mai proaspete, carnea prajită numa’ bine, cartofii pai foarte buni. Când sunt ceilalți, parcă toate au gust mai aiurea :)) Probabil nu își dau același interes pentru a le face toate ok…

        Și da, mâncăm o shaorma, dar numai dacă vor fi băieții pe tură. Dacă nu, altceva :))

        • Pato

          Pai facem o programare dinainte :)), le programam serviciul in functie de disponibilitatea noastra :))

  10. Nice

    Eu stau in zona. 😀 Nu am mancat niciodata shaorma de acolo. :)) Nu stiu de ce, oricum nu ma tenteaza acest tip de fast-food. Ultima data am servit un fel de kebab la Springtime. Plin de grasime, mi s-a facut rau…

    • Pato

      esti sensibila, eu nu-s chiar asa…mai mananc.
      Tie ce-ti place sa mananci in oras? Am vazut ca a devenit chiar un gest romantic o invitatie la o shaorma cu sos de usturoi 😀

  11. Gabriel Ursan

    “auzisem chiar povesti cum unii strabateau sute de kilometri pentru a manca doar o shaorma de la Dristor”

    Suna ca in filmul Harold & Kumar – Go to White Castle.

    • Pato

      Nu cred ca am vazut filmul, insa chiar am auzit povestea asta 😀

  12. Cafea cu taifas

    Nimic nu se compara cu saormeria care era la Dristor, la geam, inainte sa se modernizeze.

    • Pato

      aia din fotografia mea? Adica sper ca n-am facut vreo gafa… eu acolo am vrut sa ajung 😀 avea si curs de schimb valutar inauntru.

  13. Andreea

    Nici mie nu imi place asta de la Dristor… Nu stiu, poate unde le ,,fabrica in serie”, nu mai au rabdare sa puna toate ingredientele corect… Cea mai buna shaorma am mancat-o in Mangalia… acolo raiul lor:x era imensa, vreo 350 de grame sau 400, iar sosurile….. vai:X:X o splendoare. Bine, de acum 3 ani n-am mai mancat decat 3 sau 4 shaorma, nu prea mai imi place fast-food-ul, dar bucurestenilor le recomand o shaormerie de langa Piata Iancului, nu mai stiu exact cum se numeste, e in intersectia de dinainte de Obor, vis-a-vis de Liceul Iulia Hasdeu:d . E foarte buna si nu are atat de multe grasimi.

    • Pato

      Probabil e un punct de vedere plauzibil acest…nu ne plac lucrurile fara suflet, nu se pune suflet in “produsele de serie”.

  14. coolnewz

    poza asta pare a fi cu saormeria Dristor chiar de la … Dristor, nu de la Budapesta. Mda, si eu am auzit legenda locului si am testat-o ultima data cind am fost in Buc. Ce sa zic, relativ ok, cam sarata pentru gustul meu. Dar era o sala cu aer conditionat, cu TV, cu wireless … ma rog … ceva “facilitati” 🙂

    • Pato

      pe mine la shaormerie nu ma intereseaa fotoliile din piele…conditiile ci shaorma 😀

      • coolnewz

        clar! era pentru cine nu vroia sa o manince in picioare! 🙂

        • Pato

          😀 acolo am facut poza 😀

  15. Mihai

    Sunt de alta parere cu voi, Dristor Kebap chiar este “raiul shaormelor” este cea mai buna shaormarie din Bucuresti, chiar si din tara.

  16. Andy

    Intr-adevar nu e nimic impresionant la ea. Mai e si destul de mica (desi te saturi din ea. Iar pretul e mare comparativ cu alte shaormerii. In urmatoarea intersectie (Mihai Bravu cu Vitan) gasesti Chicken Grill. Cred ca are acelasi pret (sau doar putin mai iefitna) dar e mult mai consistenta si chiar mai buna.

    Ca sa fiu sincer am mancat multe shaorme de la shaormerii no-name care mi s-au parut mai gustoase. Singurul lucru care e ok la Dristor e faptul ca sunt ingredientele intotdeauna proaspete. In rest, un mare fas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: