In Epoca de Piatra, oamenii alergau cu stanca in spate pe sub APA!

… iar am facut o rima buna , stiu ca nu are masura dar sunt un artist postmodernist asa ca imi permit sa nu respect regulile romanticilor!

Ieri cand am primit si titulatura de “poet al apelor” a aparut o controversa, Zina intrebandu-ma cum poate fi posibila asta : “cel mai probabil oamenii din epoca de piatra au incercat sa foloseasca piatra pentru a traversa raurile si lacurile”

Uitati niste oameni contemporani care strabat distante remarcabile pe sub apa doar cu ajutorul unor roci, stanci destul de mari si de grele:

E drept ca asta e stilul de antrenament cel mai preferat de catre niste “nneanderthalieni ai zilelor noastre” numiti si surferi, acelasi antrenament il realizeaza si ofiterii din paza de coasta a SUA am vazut in filmul “The Guardian”.

Sper ca te-am lamurit Zina!

Latest Comments
 1. ganguritu

  ..si uite asa s-a dezvoltat scuba 😀

  • admin

   Scuba diving a.k.a. stilul de inot “TOPOR”

 2. Bogdan

  ba ce apa curata….

  • admin

   poate vine Tudor si ne zice cum ii apa in Malta 😀

 3. Nice

  Recunosc, si eu eram putin incurcata, ma declar lamurita! Fascinante imaginile de sub apa. Mi-a facut mare placere sa-i urmaresc pe acei oameni ce carau bolovani. :))

  • admin

   pai eu nu spun minciuni ma bazez pe niste rationamente stiintifice… chiar daca depind de stiinta mea 🙂

 4. Zina

  Sigur ca m-am lamurit ! Deci oamenii aia ALEARGA cu pietroiul in brate, pe fundul apei, nu inoata ! Aici a fost nelamurirea…
  P.S. De ce nu dai si tu un ping ? Puteam sa nu vad raspunsul tau si era chiar pacat. Nu stiam ca sunt nebuni care fac asa ceva !

  • admin

   scuze oboseala :(, am pus acum …
   P.S.-acum mi-am pus si linkuri intre cele 2 articole!

 5. Zina

  OK ! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: