Impreuna pentru viitor

De ce impreuna?
Fiindca impreuna suntem mai puternici! Pe principiul unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea creste trebuie sa luam atitudine in privinta lucrurilor care conteaza in viata.

Propun pentru inceput sa fim impreuna in campania Legea Apei, despre care am mai scris aici si aici, dar despre care voi reaminti faptul ca Legea Apei propune ca pe fiecare sticla de apa imbuteliata sa apara cantitatile de nitrati ce le are in componenta.

Voi incerca momentan sa promovez campania Legea Apei pe toate canalele online, la care am acces, urmand ca dupa terminarea sesiunii sa incerc si offline(va fi o premiera pentru mine). Bannerul Sustin Legea APEI din stanga va ramane pe blog pana se vor strange toate cele 100000(o suta de mii) de semnaturi necesare.

Pentru a semna vizitati www.legea-apei.ro. Acum se poate semna si fizic pe hartie cu pixul, gasiti formularul aici.

Amalia eu sunt alaturi de tine in ce ti-ai propus, articolul ti-e dedicat, impreuna putem sa miscam ceva pentru noi si urmasii nostri. De asemenea cred ca multi bloggeri ar putea sa se implice, desi unii au facut-o deja mai sunt aproape 40000 de semnaturi de strans, dar impreuna suntem mai puternici:Ana, Pavel Ionut, Giolly, Florin, Deby, Gabriel Ursan prospat tatic si Bogdan viitor tatic.

Latest Comments
 1. Bogdan

  Ideea este buna insa nu stau prea bine la capitolul incredere in campanii organizate de entitati comerciale. Ma mai gandesc.

  • Pato

   Multi au sustinut asta, dar ideea e urmatoarea este nevoie ca cel care cumpara un produs sa fie informat asupra produsului pe care-l cumpara? Conteaza cine a avut initiativa? Conteaza ca e in folosul societatii.
   E drept ca poate pare o strategie de marketing sau chiar este dar intr-un stat civilizat mi se pare normal sa stiu pe ce dau banii.

   • Bogdan

    Conteaza cine este in spate. Aqua Carpatica nu pare sa bage foarte multi bani in campania asta. Se foloseste de bloggeri iar in eventualitatea unui succes cine crezi ca va culege laurii?

    • Pato

     Pana acum a fost o campanie exclusiv online de jumatate din voturile necesare s-au adunat pe net, bloggeri cred ca au avut o contributie foarte mare si cred deasemenea ca reprezentantii initiativei vor multumi public bloggerilor pentru implicare.

    • Constantin

     Depinde cum privesti lucrurile Bogdan.
     Eu vad Legea Apei ca pe o campanie sociala de constientizare si informare, tu o vezi ca pe o strategie de marketing. Vezi ca si apa Bucovina s-a alaturat campaniei, ei tot marketing fac?
     Daca se strang semnaturile si legea trece de Parlament, noi, consumatorii vom avea cel mai mult de castigat.
     Nu conteaza cine a initiat campania, conteaza rezultatul, iar eu am votat pentru transparenta.

 2. Adrian

  În cazul în care aveți nevoie de voluntari când se va începe promovarea offline, doresc și eu să contribui.

  • AQUA Carpatica

   Multumim Adrian. Formularul il poti descarca de aici: http://www.legea-apei.ro/formular.pdf

   Pentru a evita modificarea componenţei apei este important respectarea cerinţelor de depozitare şi comercializare. Se recomandă păstrarea apei îmbuteliate la temperaturi cuprinse între + 15°C şi +25°C, în condiţii ferite de acţiunea directă a razelor
   solare. Evitaţi consumul apei îmbuteliate păstrate la soare la temperaturi mai mari de +35°C, deoarece e posibilă alterarea apei prin migrarea unor substanţe ce se conţin în ambalajele PET (vinilclorid şi epiclorhidrină).

 3. Adrian

  Am o întrebare referitoare la modul de distribuire și păstrare a apei. Trebuie o anumită temperatură sau merge ținută și la soare?
  Mulțumesc!

  • Pato

   Din cate stiu eu soarele are un efect negativ asupra alimentelor, sincer acum nu stiu ce efecte are asupra apei… o sa incerc sa aflu de la reprezentatii Aqua Carpatica, fiindca ei trebuie sa stie probabil au si ingineri in chimie alimentara, studii pe care eu nu le am :D.

 4. Adrian

  Întrebarea mă macină de foarte multă vreme. Logic, și apa cred că se strică mai repede dacă nu este transportată și depozitată la o anumită temperatură.

 5. Phidas

  Imi place reclama. Prima oara cand am vazut-o as fi avut curajul sa jur ca nu se refera la telefonia mobila.

 6. Aniela Deby

  Sprijinul meu ..l-ai avut de cand am intrat prima data la tine si am vazut legea apei;)Atunci am si votat:D

 7. Nice

  Si eu am semnat inca de prima oara!

 8. Grig

  E bine ca pe eticheta sa apara cantitatile de nitrati (apropos: in articol ai scris din graba nistrati la un moment dat) dar nu numai, mai sunt o groaza de alte chestii nocive care se pot gasi in apa: microorganisme sau alte chimicale … in privinta aqua carpatica flerul imi spune ca ceva pute in Danemarca.

  • Pato

   Am corectat, multumesc!

 9. Eugen Stefan Sotropa

  Am dat curs şi am semnat. Îndemnul tău m-a impulsionat doar să mă informez. M-am documentat şi am ajuns să susţin acelaşi lucru. De aceea semnat. Stimă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: