Internet

Promovare online de 100000 de euro

Realitatea.net a demarat un concurs ale carui premii cumulate sunt  in valoare de  0.1 milioane de euro. Suma este una importanta dar banuiesc ca este  fara posibilele taxele si impozitele, care trebuiesc platite la statul roman. Daca se respectau dadeau niste informatii si in aceasta privinta. Castigatorul va fi ales dintre cei care vor raspunde la intrebarea:”Care este motivul principal pentru care guvernul Boc trebuie să plece?”. Sincer nu cred cat de multa incredere inspira un concurs anuntat intr-o stire, dar a carui regulament este practic inexistent. Dat fiindca un trust-media ca realitatea face anunturi gen “senzational” de pe zeroTV, nu-mi inspira incredere nici 0.1%.

Premiile sunt niste necunoscute totale: “Premiul  este compus dintr-un apartament şi alte premii surpriză, toate în valoare de 100.000 de euro.”. Cum vine asta? Adica ce surprize lumea are nevoie de surprize? Sau apartament, dar nici nu sunt precizate cate camere are. Pentru mine este o diferenta intre “apartament cu o camera” si penthouse.

Regulament “piua”, care este modalitatea/criteriile de alegere a celui mai bun comentariu?

Care este scopul acestui concurs?Ei spun:” Concursul este unul care are drept scop educarea publicului în sensul participării acestuia la un exerciţiu civic de evaluare a activităţii guvernului.”.Eu cred ca au ajuns disperati astia de la realitatea dupa trafic si rating sau e o chestie strict politica pe care nu o s-o comentez. Ori cele doua cazuri amintite de mine combinate, tind sa merg pe optiunea asta.

Voi ati incerca sa le castigati premiile, eu unul nici macar n-as participa fiindca nu mi se pare profesionist.

 

16 thoughts on “Promovare online de 100000 de euro

  1. e doar un mod josnic de a dezaproba guvernul, de a pune paie pe foc, de a-si exprima optiunea politica
    nici eu nu vreau sa comentez o chestie politica dar ai dreptate seamna cu zeroteve.
    sa participe ceilalti, eu nu vreau sa intru in jocuri asa murdare

  2. Nu, nici nu ma gandesc sa particip. Cum ai zis tu “nu mi se pare profesionist.”

  3. ei na, sigur ca scopul este de trafic! ii doare pe ei in pix de educatia civica. De participat, nici nu mi-am pus problema. Sa zicem ca nu vreau sa-mi educ spiritul civic 🙂

    1. uite cine s-a gandit sa ne educe pe noi:)) de ce nu baga banii aia ca sponsorizare in scoli!?

  4. Dupa cum ii stiu pe romani, concursul va avea mare succes. 🙁 Mai ales ca Boc si-a pierdut cam toti sustinatorii. Evident ca nu ma intereseaza si nici prin cap nu-mi trece sa particip.

    1. probabil sunt multi care n-au dupa ce bea apa si vor inrosi liniile telefonice ale trustului media

    1. in weekend cred ca o sa imi fac o pagina de linkuri! nu stiu daca mai pun blogroll

  5. M-a scos din sărite cân am văzut că au îngălbenit ecranul cu “BREAKING NEWS” pe treaba asta. Ce era, frate, aşa de breaking! şi, cu atât mai mult NEWS! Am mai zis-o pe undeva: n-au mai dat televiziunile bani la concursuri?

    1. e ca si cu piesele de muzica canta pe toate posturile la toate emisiunile si la toate sunt in exclusivitate:)), m-am plicitisit de faza asta!

  6. Eu nu-l susțin pe Basescu si partidul lui,dar sunt satul de opozitie,cand vad pe Realitatea,si Antene cum ataca actualul Guvern.Iti vine sa le dai cu ceva in cap.In loc sa vina opozitia cu solutii,incearca sa le puna bete in roate actualului guvern. Ei au ca scop caderea lui Basescu si a a guvernului Boc,nu sa faca din tara asta ceva mai bun,asta ma scoate din sarite,si pentru asta vreau sa ramana Basescu in continuare.Plus ca pe mine nu m-a afectat cu nimic nici o decizie luata de Basescu.

    1. multa lumea nu intelege ca presedintele n-are prea multe drepturi… iar astia cu Televiziunile eu zic ca stiu cum sta treaba el are rol de mediator adica e cel care ar trebui sa latre indreapta si in stanga si sa arate cu degetul, chit ca nu-i frumos. Nu sa faca marea cu sarea fiindca nu-i sta in putere, din cate stiu eu. Primul ministru poate sa faca chestiile dar si el e conditionat de deciziile Parlamentului care este o institutie bicamerala adica lenesi la patrat:)), care in loc sa mearga la munca trag chiulul, in loc sa propuna si sa voteze legi dorm si vizioneaza “filme exotice” fix in camera de plen. Eu propun ca fiecare absenta de la adunari, sedinte sau ce mai muncesc ei acolo sa ii coste.

  7. Ce pot sa spun este, ca daca un simplu raspuns iti ofera si cea mai infima sansa sa castigi un premiu, care poate sa-ti schimbe viata, de ce sa nu profiti de ea? La urma urmei ce ai de pierdut ?

  8. Eu urasc postul de televiziune realitatea si nu vad rostul sa particip la un asemenea concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.