Blogging

Amintiri de iarna in 5 cuvinte

Iarna– fiindca e iarna, fiindca am amintiri de iarna frumoase( mai multe urmarind linkul).
Ghiozdanul– tarai ghiozdanul dupa mine probabil de 15 ani ani de zile, si cine stie cat il voi mai tarai. “Omul cat traieste invata!”… o sa ma recunoasca lumea pe strada, “Omul cu ghiozdan”.
Ceas– desi sunt un timp serios, si cat se poate de punctual(foarte rar se intampla sa intarzii si atunci nu tine strict de mine) nu port ceas…Uneori consideram ca am un ceas biologic perfect, inca il mai am.
Daca spre exemplu trebuie sa ma trezesc maine dimineata la 4:00AM, fiindca ar trebui sa plec undeva, drept va spune ca pot sa ma trezesc la ora aia fara ceas. In liceu imi dezvoltasem foarte bine simtul timpului, il am si acum desi nu port ceas. Mi-ar place sa port ceas insa sunt destul de scumpe, cele care imi plac iar daca nu-mi plac nu port. Simplu!
Fotografie– o imagine face cat o mie de cuvinte, e o amintire de pret ce as mai putea completa?
Plaja– m-am gandit sa va aduc aminte ca “iarna nu-i ca vara” si sa va aduceti aminte cum era asta vara cand faceati “plaja la plaja”, sumar imbracati, pregatiti sa va aruncati in valurile marii!

Multumesc Cris-Mary fiindca mi-ai adus aminte de lucruri simple care in general imi fac viata complicata, dar frumoasa!

Daca vor sa ne povesteasca si:Ionut, Oana si Daniel care au noi domenii!

Tagged , , , , , , , , ,

24 thoughts on “Amintiri de iarna in 5 cuvinte

    1. Multumesc, fotografia e realizata ieri pe faleza Dunarii cu aparatul meu personal… eu sunt modelul!

      Tu porti ceas? Ghiozdanul iti creaza amintiri placute?

  1. Pato, initial am crezut ca vrei sa te arunci in Dunare. :)) Oricum erai in siguranta, ca e inghetata. Geniala poza. 😛

    1. Pai sunt ceva metri, chiar daca din imagine nu se observa… daca saream( si am detenta dupa cum se poate vedea) puteam sa ajung un Dunare fara prea mare efort! Dar n-am ganduri sinucigase, sunt mai retinut cand vine vorba de viata mea ca o broasca testoasa!

        1. cred ca puteam sa joc basket fara probleme… am si o inaltime care m-ar fi recomandat 🙂

  2. Ma uit afara pe geam si zici ca suntem in vreun film cu actiunea in Alaska, asa de mari sunt fulgii.
    Eu am amintiri (fara poze) de cand eram copil, in clasa I si era o zapada de nu putem avansa prin ea. Asta prin 1884, – ce a trecut vremea!

    1. Ai facut cunostinta cu Mos Ion Roata, ai prins domnia lui Cuza?, dar razboiul de independenta?

      Dar batran mai esti!

    1. :),pai cum as putea? E inascut, banuiesc. Bine cred ca si educat, mereu am fost educat sa fiu serios sa nu intarzii ca denota lipsa de respect!
      Plus ca detest sa astept pe altii, si ma gandesc ca si acel cineva va simti acelasi lucru daca ma asteapta asa ca ma sacrific eu, pe principiul ce tie nu-ti place altuia nu-i face!

  3. Mișto poza, eu nu prea am poze cu mine iarna. Eu sunt omul care face pozele, nu care este pozat de obicei :))

    1. mi-am facut cateva… ca imi place iarna, o sa mai postez pe blog cateva in zilele ce vor urma!
      🙂

    1. A fost ceva, combinat! Dar iti zic eu ca era si in inaltime!am sarit destul de mult

    1. Cand am fost la gradinita, am un prieten care era clasa a 8-a si avea din asta …eu n-am prins din astea, am prins gen rucsac! Din material, moderne… si care tineau 2-3 luni pana s-a prins mama si am convins-o sa investeasca vreo sapte sute de mii de leii vechi 😀

  4. Inca sunt la liceu si iubesc asta. E o perioada incredibila, iar cea de student la fel. Cel putin ghiozdanul..vai…in Otopeni sunt cunoscut cu cel care scapa pe trotuar cel mai des ghiozdanul si cel care intarzie mai tot timpul un singur minut 🙁 habar n-am ce am, dar eu la 9 din 10 ore vin la si un minut…ceasu’ meu biologic ii trebuie o limba noua 🙂 Of…iar cu iarna..nush frate ce se intampla, parca ma transform 2 min. in copilul de 10 ani iau zapada, fac bulgari si incep sa arunc, fie ca-s fete sau geamuri, ce mai conteaza 🙂 🙂

  5. La stiri se spune ca iarna e in putere si tu iti postezi deja amintirile despre iarna asta?

    1. Pe mine sincer nu ma deranjeaza iarna asta :), mai rau a fost pana acum vreo 2 saptamani :(, ca nu m-am putut bucura de iarna adevarata!

  6. Dar si cand vei termina cu invatatul, sa vezi tu ce mare inginer vei fi, de or sa fie mandri cei din familia ta.

    1. Mai este pana atunci, din pacate :(, dar astept ziua…cand o sa arunc roba de absolvent si acea “palariuta”

Leave a Reply

Your email address will not be published.