Concurs

Mos Craciun exista

Duminica e Craciunul, cum v-am “spamat” un an intreg dragi prieteni… cred ca a venit momentul sa va si rasplatesc!

De ce spun ca v-am spamat?
Toti cei care sunteti abonati prin email, la articolele ce apar pe Pato.ro aveti probabil cateva sute de articole adunate de-a lungul intregului an, ori in Inbox( mi-ar placea sa fie acolo) sau in spam(nu stiu de ce Gmail considera serviciul asta drept spam).
Din pacate nu imi permit sa va cadorisesc pe toti asa ca voi alege 2 castigatori( sper ca un “mascul feroce” si o “dama de inima rosie”!).

Toti ce-i care sunt abonati au sansa sa intre in posesia a cate un fular, dupa cum urmeaza:
Voi imparti in 2 adresele de email:
“masculi feroce” si “dame de inima rosie”
Probabil ca sunt mai multi barbati decat doamne/domniosoare abonate, deci este posibilitatea sa intre la categoria cealalta…daca cineva vrea in mod expres sa apartina uneia dintre categorii il rog sa lase un comentariu sau sa taca pentru totdeauna!
Eu am sa incerc sa selectez mailurile care stiu ca sunt ale fetelor… pe cat ma voi descurcat(daca imi oferiti si un ajutor super!).

Premiile constau in niste fulare superbe, lucrate manual si fireste individual de catre Mădălina Mihalcea, careia ii si multumesc pe aceasta cale fiindca a fost dispusa sa colaboreze cu mine:

fularul pentru bărbați
are aprox. 22/180cm
culori folosite: negru, mov închis, kaki, gri
preț: 173 lei

fularul pentru dame
are aprox. 20/185cm
culori folosite: verde închis, turcoaz, galben
preț: 135 lei

Pot participa la concurs doar cei care sunt deja abonati si cei care se vor abona pana de 25-DEC-2011 inclusiv( adica mai aveti 2 zile jumate, ce e peste va multumesc ca ati facut-o dar vreau sa ofer mai multe sanse cititorilor fideli)

Mai exista un al treilea fular, tot prin bunatatea Madalinei Mihalcea:

fularul unisex
are aprox. 24/170 cm
culorile folosite sunt: maro închis, crem, verde închis, corai, verde deschis
preț: 158 lei

Acest fular va fi pus la bataie pentru cei care vor scrie un articol despre “Mos Craciun exista” sau pur si simplu vor insera intr-un articol scris(pe orice tema) zilele urmatoare “Mos Craciun exista, Pato si Madalina Mihalcea sunt spiridusii Mosului!”- cu linkuri catre acest articol pe “pato” si catre fainbrizbriz.blogspot.com pe “Madalina Mihalcea”. Cele 2 linkuri trebuie sa apara si in articolul scris pe tema data!

Toate premiile vor fi date prin extragere, care va avea loc pe 28! Acum nu stiu daca o sa apelez la radom.org sau la altceva( articolele scrise pe tema data, vor avea o sansa in plus fata de cei care vor insera un singur ). Imi rezerv dreptul sa decalez putin data extragerii, in cazuri exceptionale.
Dupa extragere, castigatorii vor fi contactati prin email…in cazul in care trece o saptamana si nu dau de ei voi incerca cu urmatorul extras( o sa extrag si cate 2 rezerve pentru fiecare categorie).

Va rog sa va anuntati participarea pe blog, printr-un comentariu pana pe 27- decembrie inclusiv.

Aveti grija ca vine iarna, sa nu ramaneti inzapeziti pe undeva, sa purtati fular…daca n-aveti, Pato s-a gandit la voi!

Sarbatori fericite!

Tagged , , , , , ,

19 thoughts on “Mos Craciun exista

      1. Norocs erai daca te faceai si cu un fular de la mine!… Bine esti norocos ca ai o asemnea nevasta grijulie si talentata.

  1. Superbe premii, dar chiar dacă nu va fi să câştig ceva, te rog măcar să mă treci la masculi feroce. E singura mea ocazie să spun că sunt un mascul feroce… :)) =))
    Să ai un Crăciun fericit şi un an nou plin de împliniri!

    1. Glumeam si eu putin, chiar daca ai castiga cadoul pentru o ea… ai putea sa-l faci cadou unei femei importante din viata ta!
      Cum ar fi mama, iubita, sora… sau mai stiu eu, nevasta!
      PS- voi tine cont de rugamintea ta!

  2. Sarbatori frumoase iti doresc Pato, cu multa veselie, zapada din belsug, dorinte implinite, relaxare si distractie la sanius(sau ce sporturi de iarna practici tu). Craciun Fericit! 🙂
    Sa te intorci cu forte proaspete din offline. 😀 😛

    1. Nice tu esti abonata? Nu-i asa ca arata bine fularul de dama :)… l-ai vedea piesa de referinta intr-o tinuta de-a ta?

    1. multumesc, esti invitata mea sa participi fireste!
      Ai 2-3 sanse ca sa zic asa, una daca te abonezi pana de Craciun, asta in cazul in care nu esti deja abonata si mai ai una sau doua dupa caz daca te intereseaza ce-l de-al treilea fular 🙂

  3. Pingback: Mos Craciun exista! | Hiro Blog – Hoinari in Romania
  4. Stiu ca nu ai sa ma crezi… Inainte de a ajunge la articolul asta al tau tocmai publicasem un articol pe blog intitulat “Mos Craciun exista”. Ce zici de coincidenta asta :)? Am modificat articolul ca sa ii includ si pe cei doi spiridusi!

    1. Te cred, te cred… eu cred in Mos Craciun!
      Felicitarile mele, pentru frumoasa veste.

      PS- ai intrat in joc…

  5. Craciun Fericit!
    foarte frumoase sunt fularele si ce bine ca particip si eu , yeeeee
    sper sa castig, clar mi se potriveste fularul, castigul nu cred :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.